Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom , szerelmes belém, 2 hónapja vagyunk együtt azt mondta nagyon szeret de szerinte nem szerelem hanem kettő között majdnem szerelem és nem volt rózsaszín köd?
Nem minden szerelem egyforma. Ne agyalj rajta, hanem örülj hogy vagytok egymásnak. Ha ki akarod erőszakolni lángoló szerelmet érezzen, akkor el is menekülhet.
Van az amikor az ember nyugodt szerelmet akár, nem fejvesztést. Nem kevesebb a másiknál hanem más.
Inkább önbizalom hiányt vélek felfedezni nálad. Lehetséges?
Akkor ő se agyaljon.
Töltsétek egymással az időtöket, ha nem nyaggatod ezzel h mit érzel? Na és most? Na ez csók szikrázott? Na és most? Ottvagyunk már?
Akkor simán belédhabarodhat.
Én 3 hétig voltam egy sráccal, aki már ilyen 1 hét vagy mennyi után mondta, hogy szeret. Aztán kifejtette, hogy ez a szerelem, amit iránta érez, más, mint eddig, mert eddig viszonzatlan szerelmei voltak csak. Ez nem egy ilyen izgatott, intenzív érzés, hanem egy nyugodt, biztonságos. Aztán 3 hét után ki is dobott, mert ő nem szeret, mert amit érez az nem lehet szerelem, mert ő nem így szerelmes😂😂😂 Nem tudom, ki hogy van vele, de én a biztonságos, viszonzott szerelmet szeretem, nem azt, amikor le sem szarnak és fáj...
Lehet neki is ez a baja, hogy a szart ismeri és te jó vagy hozzá. Vigyázz ezzel... Különben meg én biztos nem mondanám a páromnak, hogy szeretem, ha az nem szerelemből van. Akkor miből? Barátságból?
Röviden nem szerelmes, de szeret.
Rajtatok múlik, hogy ez elég vagy mégse...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!