Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez Normális?! :S :S
Figyelt kérdés
Szóval..Nem is tudom hogy történhetett ilyen...Igazából csak a jó isten tudja..De kimondom...Szerelmes vagyok a saját unokatestvérembe...Másodunkatesó de akkor is...Ez szerintem elég gáz hogy a rokonomba vagyok szerelmes...És nem tudom kiverni a fejemből..Ti voltatok már így? :S Mite tegyek..?? SEGÍTSÉG!!!2012. aug. 9. 12:09
11/20 anonim válasza:
Szeret, mint családtagot..hidd el, ha találsz egy nem rokon lányt, picit undinak is fogod a múltbeli énedet találni..de hát tudjuk, cupido kicsit kancsi..
12/20 anonim válasza:
16 évesen nem gáz, mennyi idős az unokatesód? Egyébként meg másodunokatesóval már hivatalosan is lehet házasságot kötni Mo-on, szóval no para:D
13/20 anonim válasza:
Előző kommentelő..igen tudjuk, de gondolj már bele azért a család mit szólna hozzá, meg ha ide jött feltenni a kérdést, gondolom nem akarna azért ebből ügyet..nekem is tettszett anno egy uncsitesóm, igaz ő is másod volt, de akk is beláttam, furcsa dolog lenne, és kész
15/20 anonim válasza:
Jólvan na csak a tényeket mondtam, amúgy meg ne parázz ezen ki fogod nőni...:D
16/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm...Mindenkinek a gyors választ...Egyb nem tudtam ezt a vérfertőzéses cuccost..azt hittem h van..
Egyb 15 éves...
2012. aug. 9. 12:29
17/20 anonim válasza:
Első unokatestvérek is köthetnek házasságot Magyarországon, a genetikai problémák esélye az ilyen házasságból született gyerekeknél csekély, hacsak nem több generáción át ismétlődik a dolog. Másodunokatestvéreknél meg elenyésző. Az más kérdés, társadalmilag mennyire elfogadott a dolog, de emiatt ne érezd rosszul magad.
18/20 anonim válasza:
szóval akkor most megugorhatom az unokatesóm unokatesóját. Jejjjjjj már megyek is....
19/20 anonim válasza:
"Mert nem hiszem h 2 mp alatt leírtad volna mert mikor kiirtam a kérdést ez jött válasznak..de ezt kimásoltad vaéahonnan és kérdésről kérdésre beirkálod hogy aztán feltedd jobbra - balra hogy mekkora király vagy...Szánalmas.."
Senki nem mondta hogy én írtam le :) és ez volt az első mert csak neked van annyi eszed hogy szerelmes legyél az unoka tesódba :)
20/20 A kérdező kommentje:
17:Értem..Köszönöm szépen..
18:No Comment :S :)
19:Most erre mit mondjak..?? Csak gratulálni tudok ;)
2012. aug. 9. 14:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!