Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok és a barátommal 1 éve járok és szeretem!

Van egy bátyja akivel nagyon jóba vagyok,de vannak dolgok amik furcsák!

Sokszor ölelget, hozzám ér, viccel,hogy: Na öcsi, kölcsön adod éjszakára a barátnődet? Meg ilyesmik.

Ezekben a poénokban a barátom is benne van és mivel ő is, én is. Kérdeztem viszont a barátomat,hogy ugye ezek tényleg viccek? Megnyugtatott,hogy igen,ilyen a stílusa,és mivel a bátyja tőle nem is veszi zokon.

Ti mit gondoltok?

2014. máj. 7. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Míg a barátodat nem zavarja mindez,és csak poén szinten marad,addig nincs baj.
2014. máj. 7. 17:10
 2/6 anonim ***** válasza:
poén
2014. máj. 7. 17:12
 3/6 szelepke ***** válasza:
Vajon ezt a bátyó barátnője is poénosnak tartja?
2014. máj. 7. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Megcsaltad vele(v bárki mással) v ő téged? Ha nem , akkor nincs semmi baj. Am, én pl valszeg nem ismerem a bátyját meg őt se nemtom, de na, szóval az a lényeg, hogy ennyiből nem lehet eldönteni, hogy csak viccel-e; mert mi nem ismerjük őt. Mert am ha azt jelentené, hogy bejössz neki, akkor ágybabújnál vele? Mer' akkor mi a tökér' vagy még együtt a barátoddal? Ha már nem vagy belé szerelmes, szakíts, hadd találjon olyat, aki igazán szereti, neked se jó, hogyha így maradsz valakivel
2014. máj. 7. 19:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Nincsen barátnője!

Természetesen ha tetszenék is neki,akkor sem feküdnék le vele és nem hagynám el a barátomat,csak furcsa lenne. Ennyi.

2014. máj. 7. 20:38
 6/6 szelepke ***** válasza:

Nemértem..ha ennyire poénos a fiú,és jól is néz ki,akkor miért nincs barátnője?

Én oltogatnám a helyedben kicsit.

Persze kizárólag poénból..:P:-)

2014. máj. 7. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!