Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelenthet?
Ma este barátnőmmel elkezdtünk kettönkről beszélgetni ( 15F 15L ) aztán szóba jött nálam, hogy én azt szeretném ha a feleségem is ő lenne majd.
De határozottan rávágta hogy úgysem leszünk együtt addig ilyeneket ne is tervezzek stb majd az élet hozza.
De ő ezt mondta hogy idézem " 15 évesek vagyunk fiatalok szerelmesek, úgysem fog örökké tartani, rossz lesz neked mert te hiszel az első és az utolsó szerelemben, de én nem. " meg hogy én találok majd nála jobbat.
Ezt idáig én is tudtam hogy egyszer úgyis vége, de jó hinni abban hogy mindig velem lesz.
Így olyan mintha előre szakított volna, mostmár azon filózhatok minden percbe hogy mikor dob ki.
Ez burkoltan jelenthet valamit? Közelít a kapcsolatunk vége részéről és hogy kb ne várjak semmi jót?
Én ebből azt veszem le, hogy jobbat ő maga is fog találni, tudja hogy van nálad jobb, és nem is ellenkezne. Te csak addig vagy.
Az csak szépítés, hogy azt mondja "te találsz majd jobbat nála".
Ja, és pesszimista vagyok, lehet tényleg annyira bizonytalan, ki tudja. Mondd el neki, hogy rosszul esett, te nem valami játék vagy, akit le lehet cserélni, stb...
Ezt senki sem tudhatja előre, ez csak a barátnőd gyerekes gondolkodásáról árulkodik. Ha valaki igazán szeret nem mond ilyent.
25 /N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!