Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe miért kötnek bele?
Sokáig olyan voltam, hogy úgy éreztem másoktól függök és ha nincs valakim én nem vagyok senki és igazából utólag belátom, hogy csak a szeretethiányomat próbáltam valakin behajtani.
Többször csalódtam és most eljutottam arra a pontra hogy nincs szükségem senkire. Meg vagyok én egyedül és legalább nem veszekedek senkivel. Nincs barátnőm és most nagyon sokáig nem is lesz mert nem akarom hogy mégegyszer az legyen amik eddig történtek velem. A lényeg hogy a körülöttem lévő embereket zavarja és volt olyan aki próbált ráutalni illetve kifaggatni, hogy ez az egész nem azért van-e mert homoszexuális lettem, amikor ilyesmiről szó sincs. Egyszerűen nem akarok senkit magam mellé mert nem érzem úgy, hogy van aki boldoggá tudna tenni. Ez a köreimben lévő embereket miért zavarja ennyire, hogy rendszeresen megjegyzik ezt hogy már jó ideje nincs senkim és vannak akik "jobban tudják" mint én hogy melyik nemhez vonzódom. Ötletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!