Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi jön azután, hogy átélted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jön azután, hogy átélted azt amiről álmodtál?

Figyelt kérdés
Volt néhány kapcsolatom, mindből tanultam,elengedtem,beépítettem. Voltak különböző problémák amelyek megoldása azzá tett aki most vagyok. Elképzeltem a lányregények romantikus alakját, a filmekben szereplő első nagy szerelmi élmény hősét és úgy éreztem ha tizenévesen nem történt meg velem az elsők között ahol naiv voltam talán sosem fog.... 24 éves vagyok és tavaly csodával határos módon az általam elképzelt szerelem betoppant.... mintha nekem lett volna személyre szabva..előzékeny,kedves,udvarias...tényleg harmonikus kapcsolat amilyenre mindenki vágyik.Külső okok miatt vége szakadt egy év után. Tányértörés nélkül baráti hangnemben váltunk el, ha hagynám ő még a kapcsolatot is tartaná velem. Mi jön ezek után? Biztos leszek még szerelmes csak másképp de ezt a tökéletes érzést fel lehet dolgozni? A férfiaknak miért megy ez könnyebben?
2016. júl. 3. 01:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Bolond vagy ha azt hiszed, hogy nekünk ez könnyebben megy.

23/F

2016. júl. 3. 01:49
 2/3 MilitaryTurtle ***** válasza:
100%

Akkora nagy szerelem nem lehetett, ha engedtetek a külsôs behatásnak.

A gumicsizma is szar ha beengedi s vizet..:-)

Lehetnek még mand érzelmeid ha azt mondod tényleg nagy szerelem volt, de ezt már csak neked kell tudni legen ennyi önsimereted.

2016. júl. 3. 03:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Leszel még ne aggódj. Sőt, akkor majd arra fogsz gondolni, hogy ez a tavalyi dolog fing volt ahhoz képest :D
2016. júl. 3. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!