Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretet vagy szerelem? Többi lent!
sziasztok!
Lassan 2 éve vagyunk együtt a párommal.A sok veszekedés ellenére,kitartunk egymás mellett / féltékeny vagyok állandóan/.Azt mondta, hogy szeretettel szeret, de az összes kérdésemre ami a szerelmet igazolja, pozitív választ kaptam.Szeret velem lenni, el tudja képzelni velem a jövőt,házasság kis idő múlva,gyereket is szeretne tőlem.. nem tudja megmondani mi a különbség szeretet és szerelem között. és ez rosszul esik. Van aki ilyen párkapcsolatban él esetleg?
Nézd, ha ő nem tudja megmondani mi a szeretet és a szerelem között a különbség akkor teljesen fölöslegesen fújod fel a dolgot. Nyilván neked meg van a fejedben mindkettőre a definíció, de lehet hogy ő neki a kettő egy és ugyan az. Ráadásul én személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy a szerelem ha tetszik ha nem elmúlik egyszer és átalakul szeretetté. Van akinek több idő kell van akinek kevesebb, de egyszer megtörténik ettől függetlenül hiába nem tűnik az egész olyan erősnek és hiába nem hugyozod magad össze izgalmadban a párod láttán akkor is lehet egy nagyon erős kötelék két ember között. Mindemellett azt mondod szeret, el tudja veled képzelni a jövőt és gyereket is szeretne na mégis ennél többet mit szeretnél? Ne agyalj ezen szerintem mert butaság.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!