Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek most?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek most? Többi lent

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok a barátom 26 éves. A párom legjobb barátjának bejövök,és olyanokat mondogat, hogy haggyam ott a barátom, és menjek el vele randizni, mert nagyon megtetszett én neki és szerelmes belém. Viszont én nem akarok a párommal szakítani, nagyon boldog vagyok vele és ő is velem. De ezt ,hogy tudnám megmondani a barátomnak. Mégis ő a legjobb barátja.

Kérlek segítsetek...

2016. júl. 4. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:
24 évesen ennyit nem tudsz elintézni? Mondd el nyugodtan a párodnak, hogy a barátja bepróbálkozott nálad. Egy ilyen szemét emberrel, aki a barátja nőjét akarja lenyúlni meg kell szakítania a barátságot! Az ilyen nem barát csak egy sunyi kis senki!
2016. júl. 4. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Sehogy. Tudatosítsd a srácban, hogy te nem vagy erre vevő, ha akkor sem hagy békén, csak akkor szólj a barátodnak.

Ha előbb szólsz, hidd el, a végén te leszel a hibás. Ne hagyd, hogy belerondítson a kapcsolatodba,de a barátokat se veszítsd össze.

2016. júl. 4. 18:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Megmondtam neki, de úgy nem hagy békén.
2016. júl. 4. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Szólj a barátodnak, majd ő lerendezi.
2016. júl. 4. 18:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Az ilyen ember nem mondható barátnak.

Ugyanis házinyúlra nem lövünk!

Nyugodtan mond el a barátodnak.

2016. júl. 4. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Razd le a havert azonnal es legy boldog a baratoddal! Ha a baratodnak is es sajat magadnak is jot akarsz akk mondd el h mit csinalt az aljas haverja! Legyel vele oszinte es hozd tudtara h mekkora f*aszfej a haverja h le akar teged nyulni! Milyen haver az aki le akarja nyulni az ember baratnojet???
2016. júl. 5. 00:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!