Nők! Ismerkednétek olyan 28 éves férfival, aki munkanélkülisége és nagyon régóta tartó szinglisége miatt minden nap fogyaszt alkoholt?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Most erre lehet mondani, hogy a most is sikeres top férfiak nem szednének ilyen szert és az élet menne tovább, de gondoljatok bele... Nagyon sokszor ezek a férfiak főleg fiatalon a testükből élnek, csak nem annyira intenzíven, mint a nők, de végigdugják a fél...
Semmi baj nem lenne azzal, hogy mindig a meleg férfiak keltik fel az érdeklődésem, ha nem lennék nő. Nem vagyok híve a társkereső appoknak, én random közösségekben ismerkedek. Önkéntesség, barátok ismerősi köré, hobbi és ilyeneken keresztül. Nem kifejezetten a...
Én nagyon depressziós vagyok ettől, idén töltöttem be a 30-at és szó szerint semmi nem volt nővel a 10-en meg 20-as éveimben, még egy beszélgetésig se jutottam a nővel. Állandóan ezen szomorkodok hogy kimaradt a legszebb éveim. Sírni is szoktam. Meg álmodok folyton...
Kövér lányoknál mindig akad több jelentkező, tudnak válogatni, míg egy átlag férfit 10-ből 9 nő visszautasítja.
Nem tudom milyen külsejű nőknél lehet esélyem, nem tudom milyen "szinten" próbálkozzak. Van olyan oldal vagy AI program ahol kép alapján megmutatja hogy a külsőm alapján milyen csajszi való hozzám?
Nem próbálkoznak egyáltalán.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!