Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy jó tinder fotó?

Figyelt kérdés
Elég régóta próbálkozom és nincs sok sikerem férfiként. Örülnék egy példának egy jól sikerült profilképről.

2021. júl. 30. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%

Először is több kép kell, mint egy, pl barátaiddal vagy egyiken, másikon a hobbidat csinálod, harmidokon pózolsz és negyediken is pózolsz. Mellé még egy menőbb szöveg és máris több matched lesz.

Csak most jön a bibi, ha nem nézel ki jól, akkor ez se fog segíteni. Kérdezd meg pár haverodat, hogy 10/? mennyinek nézel ki, mert 10/5-ös srácként csak tökéletes profillal tudsz csajokat szerezni tinderen.

2021. júl. 30. 17:03
 2/11 anonim válasza:
Google
2021. júl. 30. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Az első hozzászóló válaszában van igazság.

De, már a kinézet előtt is jön a bibi. Rengetegszer olvasom itt is, meg randiappok, oldalakon szereplő leírásban, hogy ilyen, olyan, amolyan hobbi, kizáró ok. És nem az, hogy mondjuk valami szélsőséges hobbi lenne, hanem akár egy hajózás sem jó, a horgászatról meg ne is beszéljünk.

Nyilván utóbbit megértem bizonyos szinten, hogy nem a legimponálóbb, ha egy hallal pózol valaki. De mi a rosseb ez a kirekesztés már?!

Legyél valami alfa, de ha ki vagy csapva és 100 kg izom van rajtad, az undorító. Legyél alfa, de ha olyan magabiztos vagy, hogy belenézel egy tank csövébe, mert tudod, hogy te irányítasz, akkor nem jó.

Legyen vagy 100 hobbid és izgalmas, mozgalmas életed, de pl. saját hajóval ne menj el tonhalra horgászni, mert az már mi.

Igazából ez, hogy jó fotó, csak kiskapu, meg extra nyomás.

Ja, legyen fent több képed, lehetőleg olyan, amin nem telt el 5 év a kettő között, amin nem vagy agyonretusálva -mert ez tényleg gáz.

Szóval az én maradi felfogásom szerint mutasson egy kicsit az életedből, a hobbijaidból stb, mellette legyen őszinte -értsd valós, nem műkép.

De nem véletlenül nem érvényesülök ezzel a felfogással, mégsem fogok kifordulni magamból, mert bizonyos platformokon az az elvárt.

2021. júl. 30. 19:01
 4/11 A kérdező kommentje:

sungeco nevű felhasználótól kaptam ezt a khmm... érdekes tanácsot:D :

még több fenék, egy másik csöcs, 4 pöcs, egy polip (opcionális), ennyi kezdetnek ha sikerült további tanács vár.

2021. júl. 30. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha budapesti vagy és van egy fényképezésre megfelelő eszközöd, szívesen megpróbálok csinálni rólad női szemmel előnyös profilfotót. (Ingyen természetesen).
2021. júl. 30. 19:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi értelmes tanácsokat!

Köszi 19.19es, igen budapesti vagyok. Az nagyon jó lenne. Bár a telóm elég vacak képeket csinál. :/

2021. júl. 30. 19:31
 7/11 anonim ***** válasza:

A csajozás első szabálya: ne legyél csúnya.

Amúgy meg #5, szerintem elég sokunkat érdekelne, hogy milyen egy női szemszögből jó tinder fotó.

Én is budapesti vagyok.

21F

2021. júl. 30. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7, ha te is szeretnéd, rólad is szívesen csinálhatok fotót. (Meg másról is, ha becsatlakozna. Termsézetesen mindenkinek ingyen, önkéntes alapon készítem a fotóját). Viszont úgy lenne praktikusabb ha mindkettőtökkel egyszerre találkoznék.

Nekem a kamerám jó képeket csinál, viszont állandó tárhely gonddal küzdök (mivel ugye szeretek fotózni), így mindenképp nektek kéne hozni masinát. Meg egyébként is jobb lenne mindenkit a sajátjával fotózni, így rögtön tehetitek is fel őket társkeresőre, nem kell megvárni amíg vki átküldi (meg nem lesz meg másnak)...

Amúgy ha szeretnétek készülődni kicsit, ezzel tudjátok még segíteni a fotózást. :)

1. Írjatok listát arról, hogy milyen jó tulajdonságaitok vannak (pl. játékos, megbízható, határozott, lovagias, önérzetes, nyugodt, önálló, kooperatív, büszke, sportos, gyerekszerető, laza stb stb). Vagy olyan élményekről, amikre büszkék vagytok, szívesen emlékeztek rá.

2. Írjatok listát arról, hogy milyen párt szeretnétek, ha lehet váalsztani (pl. házias, vidám, türelmes stb stb) Vagy képzeljétek el hogy együtt vagytok a párotokkal és vacsoráztok, filmet néztek, beszélgettek stb stb.

Gondoljátok végig és írjátok le magatoknak. Nem kell másnak megmutatni, de jó ha ezek a gondolatok, emlékek járnak majd az eszetekben fotózáskor :)))

2021. júl. 30. 21:33
 9/11 anonim ***** válasza:
32%

Nálam előny egy tinder profil esetében ha van több éles és világos kép. Legalább 1 egész alakos is jó ha van. Legyen legalább 1 napszemüveg és sapka nélküli kép. A napszemüveg mindenkin javít és általában akiről csak napszemüveges kép van az nem néz ki túl jól nélküle. Másik tapasztalatom hogy akin mindig sapka van az kopasz... 😄 Szóval nekem a csak napszemüveges és csak sapkás képek instant balra. Aztán ami még előny ha van hobbis kép és esetleg csapatkép barátokkal. Instant balra aki autóval villog vagy félpucéran feszíti a kockáit. Ha nincs semmi leírás az negatív. Aki nyivákol a leírásban több mondaton át hogy 500 karakter kevés és nem ír magáról semmit az balra. Akinek van leírása de hemzseg a hibáktól az balra. Aki hülye szóvicceket ír vagy olyat ami minden második csávó profiljában olvasható az is balra. Nagyon sok idióta van fent a tinderen. 😅 Jó ha 50 után akad egy értelmes akit végre jobbra tudok húzni.

24N

2021. júl. 31. 00:14
 10/11 anonim ***** válasza:
32%

Az elmélet:

Hogy milyen a jó fotó, az attól függ, hogy milyen nővel szeretnél összejönni, nyilván annak kell tessen. Tehát tőlük kellene megkérdezni, de csak tőlük.

Mégvalami: ha olyan nőket lájkolsz, akiknek te nem vagy az esete (és viszont: ignorálod azokat akik téged bejelölnek) vagyis ha a kereslet és a kínálat nem találkozik, akkor lehetnek akármilyen jó fotóid is...

Végül: a képek mellett a szöveg is fontos: egy rossz szöveg simán nullázhatja a legjobb képet is.

Tudom ezek rajtad nem segítenek, de fontosak sztem.

Fentebb emlegették a segget: közhely, hogy a nők a pasin először a fenekét nézik meg. Aztán a cipőjét, óráját, szemét, ... (ebben a sorrendben már nem vagyok biztos). Ergo ezeknek látszani kell a fotón.

A gyakorlat:

Évekig voltam fent tinderen saját "lektorált" fotókkal, nulla eredménnyel. Majd lecseréltem a képeket egy igen jóképű hírességre és egy poénképre. Ezután hetente volt egy matchem.

Remélem tudtam segíteni.

2021. júl. 31. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!