Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos 30 fölötti melós ha nincs saját lakása nem is reménykedhet hogy gyereke és felesége lesz ebben az életben?
Egy magyar átlag fizetésből 200-300 ezer ft nem lehet saját lakást vagy házat venni.
Nem lehet olyan életet élni amilyet sok nő szeretne hogy kirakja a facebookra melyik hétvégén hol voltak és nézik a like-okat.
Sok százezer férfi él így a fizetések szerint,akkor ilyen férfi hogyan találhatna normál nőt családalapításra?
Én is melós ember vagyok, m³gis találtam barátnőt. Nem ezen múlik,hanem a személlyiségeden és a szerencsén.
Legyél határozott és magabiztos, arra buknak a nők,ha egy kicsit összeszeded magad és kinézel majd valahogy akkor lazán találsz párt
Albérletben is laknak olyan férfiak akinek van felesége.
Ha lesz majd házad lakásod az sem garancia arra, hogy lesz családod feleséged.
Szerintem próbálj udvarolni saját magad kaliberű lányoknak egyszer talán sikerül meggyőznöd hogy jó leszel neki és hozzád megy.
MELÓS! Többet keresek mint te, 400 felett nettó, irodista vagyok de így is esélytelen pedig van hitelre lakásom is.
36 F incel
Te melós! Én irodista vagyok, 37 leszek, van hitelre panelem. Szerinted van nőm? Esélytelen. Senki nem ad esélyt.
Mindenkinek az audis, kigyúrt, 2 millát kereső 190 centis kockahas kell.
37F Incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!