Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak valóban elég egy hajszállal szebbnek lennie az ördögnél?
Figyelt kérdés
A fejformájáról senki nem tehet, alapvető ápoltás, bőrápolás és valami férfihoz méltó fizikum. Sok kövér, szerintem csúnya férfi van olyan nővel aki szerintem vonzó. Nekem voltak próbálkozásaim, egy darabig jól el is beszélgettem velük, nudeot is kaptam olyanokról akikről megbizonyosodtam hogy nők. Bár javarészt netes dolgok voltak, egyik volt iskolás mikor még iskolába jártam. De nem jöttek össze, azt mondták ők hogy nem az én hibámból hanem nem állnak készen stb stb, egyik visszament mindig a régi palijához szóval elengedtem. Jelenleg nincs kedvem próbálkozni, fanatikusan edzek és ez teszi ki az életem mostanság. 23/f2023. júl. 12. 18:04
1/27 anonim válasza:
Elég, úgyis csak a pénz számít nekik.
3/27 A kérdező kommentje:
Még szerencse hogy van akinek nem az az első hogy Alen Delon legyen a férfi.
2023. júl. 12. 18:09
4/27 anonim válasza:
Természetesen nem, kivéve ha nagyon gazdag.
5/27 A kérdező kommentje:
A felszín egy dolog, nyilván ne hányjam el magam ha ránézek a másikra, de nekem nem szokott csak a külsejéért tetszeni valaki, ez ilyen gratulálok a szüleidnek a génjeidért kategória.
2023. júl. 12. 18:15
6/27 anonim válasza:
Annyira álszent és buta vagy, hogy arra nincsenek szavak, ráadásul ferdítesz is.
Senki nem mondta, hogy CSAK a külsejéért tetszik neki a másik ember.
Hiába magyarázod szépen el, hogy jajjj, azok csak gének, amiket a szüleitől kapott, há' mééne lenne ugyanolyan jó egy olyan, akitől épphogy nem hányom el magam, nem fog változtatni semmin. Ha nem tetszik, nem vonzó, akkor ez van, ezen nincs mit magyarázni.
7/27 A kérdező kommentje:
Jaj téged ismerlek, te itt előszerettel gyalázod a férfiakat, apukád nem bánt jól veled?
2023. júl. 12. 18:25
9/27 anonim válasza:
Az férfigyalázás, hogy nem elég, ha a saját társamtól épphogy csak nem hányom el magam? :D Inkább veled bántak sz.arul a szüleid, és gyerekszobád se volt, ha már ennyin is kiakadsz.
10/27 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy a férfiak ilyen sokszor megtapostak, remélem találsz magadnak egy jó terapeutát aki segít megoldani a gondjaidat.
2023. júl. 12. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!