Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyenek lettek a mai nők, mi megy itt a társkereső oldalakon?
Döbbenetes...
Mit képzelnek magukról, hogy le merik írni, hogy nem téged keresnek? :")
Basszus, én nőként is el tudom fogadni, ha valaki esetleg nem válaszol, vagy nem úgy nyilvánul meg. Miért? Nem vagyok egy sértődött kisgyerek, felnőtt nőként képes vagyok helyén kezelni ezeket a dolgokat.
Egyet értek Édesburgonyával, ez csak egy "ártalmatlan" kérdésbe bújtatott incelhiszti.
Kérdező, neked nem való a párkeresés.
Te sem a 70 lkilós, jelentéktelen Mancikáknak írtál, ugye?
Az igényekről meg ne beszéljünk, a férfiak akarnak kövéren, kopaszon, igénytelenül 10-20 évvel fiatalabb csinos nőt. Szerencsétlenek meg behánynak a sok vén kéjenctől.
Pedig most még ahhoz képest egész jó a piac. A háború miatt sok nő került rá a Nyugat-Európai férfiak választékára, így a magyar nők iránt lecsökkent a kereslet.
A háború előtt kígyóztak a sorok még külföldről is! Az volt az igazi cirkusz. Most ahhoz képest már nem is olyan rossz. Persze még most is szar, de reméljük a háború még tovább elhúzódik majd, így egyre jobb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!