Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rendes férfiak hol ismerkednek?
Rendes alatt azt értem, hogy tisztességes, becsületes, nem nőzik, pláne nem k.vázik, nem iszik-drogozik, ja és nem is tippmixezik.
Ellenben van rendes munkája és tud és akar félretenni.
Én pl itt is szoktam.
De b*szhatom, hogy a te fogalmaid szerint 100% rendes vagyok, ha a nőknek meg pont hogy nem a rendes férfiak kellenek, hanem a rosszfiúk! -.-
38/F
Én ennek megfelek, de az itteni néhai írkáláson kívül nem nagyon szoktam így kifejezetten ismerkedni.
Amúgy az lenne a tippem, hogy elsősorban élőben ismerkednek az ilyen pasik
Én társkereső rendezvényekre járok, minden hónapban minimum 2x de inkább 3-4x.
A férfiak abszolút 'rendes' férfiak, ezt váltig állítom. Nyilván egyik sem top-Giga Chad de vannak nagyon jóvágású jó megjelenésű urak. Mindenki tényleg rendes.
Az ilyen férfiak egyik része már kapcsolatban van, tehát láthatatlan a számodra, mivel nem nőzik.
Egy másik rész nincs kapcsolatban, de a fenti tulajdonságok ellenére nem voltak sikerei a nőknél, ezért az élet más területeire összpontosít. Ők is láthatatlanok, mert nem fognak a nők körül ugrálni.
És vannak az aszexuálisok és a melegek, akik pedig nem keresnek senkit, vagy nem nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!