A photoshop meg faceapp betiltása őszintébbé tenné a társkeresést? És végre a normie-k is becsajozhatnának?
Ha a nőcik nem tökéletes arccal nyomulnának társkeresőkön, hanem az eredeti fizimiskájukkal, kevesebb férfit tudnának elbolondítani, kevesebb nyalizást kapnának a simpektől, és nem szökne az egekbe az egójuk. És talán nem ragaszkodnának ahhoz, hogy nekik alfa top chad pasika jár. Hanem összejönnének a normie és incel férfiakkal is, mindenki a saját szintjén.
Ezen tovább haladva a sminkelést is betilthatnák.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Hanem összejönnének a normie és incel férfiakkal is, mindenki a saját szintjén."
Inkább az egyedüllét. Nekem nincs problémám vele, veled ellentétben. Nem lihegek a fa.sz után ilyen kétségbeesetten, mint te a pi.na után.

válasza:"És mit akarsz még betiltani? Levegőt vehetnek?"
Azért az sokatmondó, hogy a nők szerint a photosoppolt kamu arckép meg a faceapp használata olyan fontos, mint az éltető levegő... Gondolom azzal se lenne akkor bajotok, ha a pasi a randizás kezdetén kamuzna a fizetése nagyságáról vagy a farokméretéről.

válasza:

válasza:A betiltás erre nem hiszem, hogy megoldást jelentene. Férfiként tudnánk ellene tenni úgy, hogy nem bunkón, de szembesítjük a nőket nap mint nap azzal, hogy a képeik nem a valóságot mutatják. De amíg ez így megy, hogy nem szólunk, mert nem akarjuk megbántani meg végülis smink meg digitális képjavítás nélkül sem olyan rossz nő, addig ezt fogják csinálni.
De mondom, nem bunkón, nem sértőn, viszont egyértelműen tudatni kell ezt velük és nem csak azokkal, akikkel ismerkedni próbálunk, hanem testvérekkel, szülőkkel, akár nagyszülőkkel, osztálytársakkal, munkatársakkal, barátokkal is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Randin meg "véletlenül" leejtem a csajszi előtt, hogy láthassa a megbuherált bérpapírt, és azt higgye, lóvés csávó vagyok.
Amikor a valóságban nem is olyanok. Meg sok az agyonfilterezett kép is.
tehat, ha innentol semmilyen marketinganyagon nem lehetne az emberi testet retusalni. csakis a nyers kepeket hasznalhatnak fel. igy talan kevesbe irrealis idealkep lenne az emberekben, ha latnank, hogy a modelleknek is neha taskas a szeme, van egy pattanasa, vagy nincs...
Olvastam egy ilyen PUA könyvben, hogy a nők borzalmasan érdekesnek találják az ilyen kalandos életű, folyton utazgató, világot látott pasikat, akiknek a profiljából az sugárzik, hogy mennyire tartalmas és kalandos élete van merthogy ők majd csatlakozni szeretnének az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!