Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a biológiai háttere annak,...

Mi a biológiai háttere annak, hogy a csúnya nők és férfiak nem vonzódnak egymáshoz?

Figyelt kérdés
Pedig az lenne a logikus, ha mindenki a hasonlóhoz vonzódna, de miért alakult ez így ki, hogy nem a magához hasonlóhoz tud valaki vonzódni?

ápr. 5. 15:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
27%
Mert a csapból is az folyik hogy ez jó az meg rossz!
ápr. 5. 15:42
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
A ronda külsőhöz senki nem vonzódik, mert a biológia szempontjából aki ronda, azzal nem fogsz tudni egészséges, erős utódokat nemzeni. Szép külső=egészséges és életerős utódok.
ápr. 5. 15:44
 3/21 anonim ***** válasza:
18%

Fel indián utodok sokkal erosebbek egeszsegesebbek mint a tiszta albino

...

ápr. 5. 16:30
 4/21 anonim ***** válasza:
54%
Régen megvoltak azért ők is, és még csak nem is úgy ahogy itt bemutatni próbálják páran, szóval nem az volt hogy ütötték verték csalták egymást. Meg a férfi se tépte ki a nő gerincét a koponyájával ha éppen mérges volt, nem tartotta rabszolgaként láncon, meg semmi ilyesmi nem volt. Voltak akik egyetértésben éltek így, voltak akik szeretetben, voltak akik csak a közös élet miatt mert "így szokás". De akkoriban még a ronda emberek simán párban voltak. Csak manapság van az, hogy valaki sokszor minél rondább, annál sértettebben túlkompenzál. De mondjuk mai világban még átlagosként is nehezebb sokszor ismerkedni mint régen, évtizedről évtizedre csökken a párkapcsolatban lévők száma is. Azért vannak még most is "ronda párok", de régebben azért egyértelműbb volt hogy ronda a rondával van. Manapság meg lassan már le se írhatod hogy ronda, mert belekötnek, cancelelnek, beperelnek :D A probléma része ez is. Nagyon sokan menekülnek a realitásoktól, és teljesen fals művalóságokat gyártanak maguknak.
ápr. 5. 19:43
 5/21 anonim ***** válasza:
78%

Mégis szaporodnak

Az átlaghoz hogy lehet vonzodni?

Pedig az emberek 80 százaléka átlagos

ápr. 6. 06:56
 6/21 anonim ***** válasza:
78%

"Mégis szaporodnak"

Szép emberek is hordozzák az előnytelen emberek génjeit! Nem kéne két külön "faj"ként kezelni!

ápr. 6. 09:19
 7/21 anonim ***** válasza:
42%

Hat hogyne

A nagyon szép emberekre pont az jellemző hogy az egész családfa nagyon csúnya volt, meg fordítva is

Bármennyire is fáj a 2/10es Marika meg Józsi a faluból nem fognak modelleket csinálni továbbra sem

ápr. 6. 15:56
 8/21 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy szelektál a természet de így épp elegen vagyunk a bolygón, több mint 8mrd-an, és valahol 10-nél fog tetőzni.

Bár ez lehet úgymond mesterséges, mert sok az elrendezett házasság más kuktúrákban, meg az érdek házasság akár nálunk is. Elég megnézni, hogy sok 30-as nő aki férjet keres és családot alapítani, az nem ugyanazokat a kritériumokat fogja előtérbe helyezni, mint 21 évesen.

Szóval, bár biológiailag mindenkinek a szép tetszik, és mindkét nemből a szebbek biztosan többet közösülnek, de nem biztosan ők szaporodnak a legtöbbet, így nem szelektálódik ki úgymond a csúnya ember. Végülis az a lényeg, hogy "elég" egészséges legyél, nem az, hogy a legjobb legyél

ápr. 6. 20:53
 9/21 anonim ***** válasza:
90%
Mi a kérdés? Nyilván az az oka, hogy mindenki a legjobbat keresi, ennek az evolúciós oka az hogy minden állat a lehető legéletképesebb utódokat akarja a lehető legéletképesebb partnertől.
ápr. 7. 10:24
 10/21 anonim ***** válasza:
50%
#9 Ebben csak az-az érdekes, hogy a mogyoróallergiás chad vagy a laktózérzékeny 10/10-es julika mióta számít életképes partnernek? Nekem meg kutya bajom, nagyon ritkán vagyok beteg, és nem tetszem a nőknek, mert szerintük csúnya vagyok.
ápr. 7. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Az eléggé csúnya előnytelen külsejű férfiak hol ismerkedjenek?

Nyilván kell a külső vonzalom sajnos eléggé előnytelen külseljűnek mondanak kicsit Jáksóhoz hasonlítok de mondták már hogy olyan vagyok mint Beny Hil, szóval nem vagyok az a tipikus borostás férfias magas vonzó tipikus férfi, nyilván én is szeretnék párt mert 10 éve...

Szerintetek egy ronda férfinak nehezebb a társkeresés vagy egy ronda nőnek?

Szerintem egy ronda nőnek nehezebb, de lássuk a szavazás eredménye mit hoz.

A kevésbé szép lányoknak is pont olyan nehéz párt találni mint a csúnya srácoknak?

Ez mindig is érdekelt, mert azt láttam, hogy a kevésbé szép lányokra is nyomulnak. Ellenben a csúnya srácok meg gyakran egyedül maradnak.

Jól gondolom ezt csúnya férfiként hogy a nőknek jóval nehezebb a társkeresés?

Nem tudom de ezt egyre jobban így látom mert rengeteg vonzó csinos nőt ismerek pl. munkahelyen két férfi van többi nő és rengeteg a nő. Oké engem kutya sem akar az tény ez is hihetetlen szar de legalább nem törik össze a szívem, egyszer viszont durván összetörtèk az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!