Mi a biológiai háttere annak, hogy a csúnya nők és férfiak nem vonzódnak egymáshoz?

válasza:

válasza:

válasza:Fel indián utodok sokkal erosebbek egeszsegesebbek mint a tiszta albino
...

válasza:

válasza:Mégis szaporodnak
Az átlaghoz hogy lehet vonzodni?
Pedig az emberek 80 százaléka átlagos

válasza:"Mégis szaporodnak"
Szép emberek is hordozzák az előnytelen emberek génjeit! Nem kéne két külön "faj"ként kezelni!

válasza:Hat hogyne
A nagyon szép emberekre pont az jellemző hogy az egész családfa nagyon csúnya volt, meg fordítva is
Bármennyire is fáj a 2/10es Marika meg Józsi a faluból nem fognak modelleket csinálni továbbra sem

válasza:Mondanám, hogy szelektál a természet de így épp elegen vagyunk a bolygón, több mint 8mrd-an, és valahol 10-nél fog tetőzni.
Bár ez lehet úgymond mesterséges, mert sok az elrendezett házasság más kuktúrákban, meg az érdek házasság akár nálunk is. Elég megnézni, hogy sok 30-as nő aki férjet keres és családot alapítani, az nem ugyanazokat a kritériumokat fogja előtérbe helyezni, mint 21 évesen.
Szóval, bár biológiailag mindenkinek a szép tetszik, és mindkét nemből a szebbek biztosan többet közösülnek, de nem biztosan ők szaporodnak a legtöbbet, így nem szelektálódik ki úgymond a csúnya ember. Végülis az a lényeg, hogy "elég" egészséges legyél, nem az, hogy a legjobb legyél

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyilván kell a külső vonzalom sajnos eléggé előnytelen külseljűnek mondanak kicsit Jáksóhoz hasonlítok de mondták már hogy olyan vagyok mint Beny Hil, szóval nem vagyok az a tipikus borostás férfias magas vonzó tipikus férfi, nyilván én is szeretnék párt mert 10 éve...
Szerintem egy ronda nőnek nehezebb, de lássuk a szavazás eredménye mit hoz.
Ez mindig is érdekelt, mert azt láttam, hogy a kevésbé szép lányokra is nyomulnak. Ellenben a csúnya srácok meg gyakran egyedül maradnak.
Nem tudom de ezt egyre jobban így látom mert rengeteg vonzó csinos nőt ismerek pl. munkahelyen két férfi van többi nő és rengeteg a nő. Oké engem kutya sem akar az tény ez is hihetetlen szar de legalább nem törik össze a szívem, egyszer viszont durván összetörtèk az...
Sajnos magunkat nem úgy látjuk. Nem reálisan, sajnos.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!