Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves srácként hol találok olyan lány, hölgyet, aki elvenné a szüzességem?
25 éves vagyok és szűz. Már nagyon hiányzik a szex, de nem jön össze egy kapcsolat, prostihoz meg nem szeretnék menni.
Mit tudnátok tanácsolni, mit tegyek ilyenkor?
Gimiben nem, egyetemen meg ha igen, végül abból se lett semmi, vagy ha lett, akkor szex nem.
De ez a közeledett is kb olyan, hogy közeledett, hogy barátok legyünk... az meg nem számít ugye, mert nem kapcsolatot akar.
Egyszerűen kezdj el csajozni. Ha talalsz egy lanyt akivel egymasba szerettek akkor nem lesz problema a szuzesseged. Pl. engem sem zavarna, ha amugy osszeillunk.
26L
Nem szoktam ezt elmondani senkinek, hogy szűz vagyok.
Ismerkedek, de nem jutunk el a szexig.
Ismerkedésre mondanám, hogy gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj! Ne add fel! Szokták mondani, hogy minden zsáknak van foltja! Keresd és megtalálod!
De vannak olyan 35-45 közötti hölgyek is akik szeretik a fiatalabb, akár tapasztalatlan pasikat. Próbálkozz! Jobban jársz velük a "tanulási időszakban" mint a tini csajokkal! F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!