Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan természetes mindenkinek, hogy 20 éves kor felett már biztos volt mindenkinek párkapcsolata?
Ezért nem kell a kirakatba tenni a magánéletünk, ha zavar a reakció.
Az emberek jó 90-95%-a, talál párt, vagy volt már kapcsolata. Így megy az általánosítás.
Nekem se volt még barátom, de egyáltalán nem érdekel, hogyha ezen hüledeznek. :)
21/l
Nekem sem volt még, de jelenleg nem éppen érdekel.
Sokszor gondolkozok rajta, hogy mi lenne más és mindig oda jutok, hogy nem biztos, hogy tudnék annyi időt ő rá szánni amennyit valószínűleg megérdemelne meg kellene. Ott az egyetem napi 8-10 óra, ott vannak a sportjaim, a haverjaim, valamit félre kellene rakni és ez már csak a szimpla ismerkedésnél is hátrány. Nem tudok mit csinálni, vagy csak nem próbálom eléggé + volt már nem is 1 visszautasításom és ez így nem a legjobb kombo. Majd egyszer ha megint rászánom magam, de a másik nagy baj, hogy jelenleg akinél még nem próbálkoztam be, ami kb 5-6 lány volt, azzal nem is biztos, hogy tudnék kapcsolatot elképzelni vagy van valakije. 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!