Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elszalasztottam egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszalasztottam egy nagyon aranyos, intelligens szép nőt, egy másik, mint végül kiderült felszínes, belül üres nő miatt. Hogyan csináljam vissza?

Figyelt kérdés

Ráadásul a lány keresett engem, de én elszalasztottam a lehetőséget, nagy hülye voltam, azóta nem keres. Mit tegyek? Segítsetek!

25 F

2016. jún. 29. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ha nem kőbunkómód "pattintottad le", akkor van esélyed.

Hótt egyszerűen valld be neki. Így, ahogy van. Aztán hadd döntsön.

Ha elhajt, legfeljebb hát megszívtad. Ígyjártál.

De ha nem....

2016. jún. 30. 02:45
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
próbáld meg már nincs veszteni valód.
2016. jún. 30. 10:55
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Először is hadd gratuláljak!

Másodszor így jártál, ez van.

Harmadszor legközelebb gondolkozz korábban.

Negyedszer, ha ezt az aranyos, intelligens, szép nőt otthagytad (úgy, hogy még ő mászott utánad), akkor még inkább gondolkozz el.

Ötödször, felmerül a kérdés, hogy ha egy aranyos, intelligens, szép nő nem kellett neked, akkor milyen lehetett az a másik nő, akiért ott hagytad??

2016. júl. 2. 00:10
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Nevetséges... Olyan ez, mint az a pasi, aki a 36 éves feleségét elhagyta egy 24 éves fiatal nőért. Nos, elvált a feleségétől, a fiatalabbat elvette, született 2 gyerekük is, de 4 év után az új feleség megcsúnyult, nem törődik magával stb. A pasi meg itt siránkozott a Gyakorin, hogy vissza szeretné kapni a feleségét, akit mellesleg egy fiatal férfival látott.

A Te eseted is pont ilyen, ha elszalasztottad az aranyos, intelligens, szép barátnődet egy másikért, akiről kiderült, hogy felszínes és belül üres? Gratulálok, így jártál! :D

2016. júl. 26. 22:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Az intelligens szép nő örül,hogy milyen idiótától szabadult meg és már nem pazarolja rá az idejét.
2016. júl. 31. 21:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Én is ilyen idióta vagyok, nyugi. A multkor a szomszéd 40éves özvegy cégvezető csaj aki nagyon jófej és csinos áthívott kávézni én hülye meg nem kezdeményeztem, most kb azthiszi,hogy homokos vagyok..

Sajnos az életben vannak olyan lehetőségek amik csak 1x adódnak.

Sajnos nem éltél vele és elveszítetted.

2021. júl. 23. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!