Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha MO tényleg ilyen brutális a férfitöblet akkor nem térden állva kéne hálálkodni annak aki pasi létére nem kapcsolatozik?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Mondjuk egy zsák 20 ezrest örömmel elfogadnék.
Ámbár tapasztalataim szerint a párkapcsolatoknak hátránya is van.
többen vannak a férfiak, de szerintem nem brutális a férfitöbblet
tény, hogy a szórakozó helyeken, vagy társkereső oldalakon 3x 4x több pasi van mint nő .. korosztályosan..
De az is lehet, hogy a nők nagyobb része nem ilyen helyeken szeret ismerkedni..
Na meg a másik a nő választ..
Sehol sem találtam olyan statisztikát, ami férfitöbbletről írna, ponthogy a nők vannak többen. De ha a férfiak lennének többen 1-2%-kal, akkor az lenne az oka annak, hogy többmillió magyar nőből egyet sem tudsz fogni?
Ezt nem értem én se, Kérdező, miért ekézik azokat a férfiakat, akik nem kérnek ebből az egész képmutató párkapcsolati cirkuszból. Elvégre szívességet tesznek nekik, nem?
#5 a népszámlálási adatok szerint 35 éves korig nagy a férfitöbblet. Van nőtöbblet is, igen, 60 éves kor felett. Tehát a többlet öregassznyokból áll.
Magyarországon brutális férfitöbblet lenne? Szerintem brutális többlet inkább Kínában vagy Indiában van. Magyarországon statisztikailag kiegyenlített a nemek aránya, még korcsoportra lebontva is. Igen, 1-5% különbség statisztikailag kiegyenlített arányokat jelent.
Ha nem találsz párt (már ha egyáltalán keresel), kénytelen leszel más okot megnevezni ehelyett.
#8 korcsoportokra lebontva pont hogy nagyon nincsen kiegyenlítődés. Arra pont, hogy 35 évet kell várni.
5% különbség tudod mikor volt? 1997-ben.
Van relatív és van abszolút férfitöbblet is. Lehet vitatkozni ezzel, de a tények makacs dolgok ám. A piros kezeket pedig visszaadtam.
2-esnek van igaza!
Itt retardált és kretének gyülekezete van.
És a csillagos égben vannak az igények...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!