Mi a véleményetek a Bernadett, Bettina, Beáta nevekről?

Beáta sokáig favorit volt, aztán fiam lett így Bálint lett. Most a másodiknál is szóba került, a Nórával és Eszterrel. Végül ő is fiú lett, Péter.
A többi nevével sincs bajom de én nem adnám a sajátomnak.

Én Bettina vagyok, de csak azt szeretem ha Bettinek szólítanak.
Nekem a Bea is tetszik, a Bernadett/Detti is jó teljesen, csak több nem szimpi ismerősömet hívták így, ezért ezt nem adnám. De önmagában ezek közül a nevek közül szerintem mindhárom jó :)

Nekem is tetszik a Bernadett, főleg a Detti, Berni becézése. Ha összejön a kistesó, van rá esély, hogy ezt a nevet kapja, ha lány.
A Betti nekem valamiért nem tetszik.
A Beáta nem rossz, de nem adnám a gyerekemnek.

Bármelyik jó név, de személy szerint én egyiket sem adnám, mert vannak más favoritjaim. Talán a Bernadettet mondanám a legszebbnek.
A 7. poszthoz hozzászólva: az Erzsébet név is becézhető Bettinek, na azt például adnám, mert mindkét dédnagymama Erzsébet volt, és fantasztikus emberek. És nem zavarna, hogy régimódi névnek tartják sokan, viszont pont Bettinek becézném.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!