A babák fején a KUTACS lüktet?
Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki, de eddig még nem láttam a babám fején és nem is tájékozódtam e felől.
Ma vettem észre, hogy lüktet a kutacsa.(6hós)
2010. nov. 2. 14:53
1/9 anonim 

válasza:

igen de nem a kutacs hanem a lemez ami védi még nincs összecsontosodva. Semmi gond nincs ezzel:-)
2/9 A kérdező kommentje:
Óóóó :) tényleg kösz.
Mint a hideg zuhany, főttem ma le, mindent figyelni kell Rajta mert nehezen született, de eddig még volt haja, már most annyira megritkult, hogy ma ahogy etettem délben akkor sütött rá a napocska és akkor láttam.
Még ennyit se tudok!
Köszi :)
2010. nov. 2. 15:01
3/9 anonim 

válasza:

Igen.
Édes:-)
Főleg, ha hátulról süti a nap:-)
4/9 anonim 

válasza:

van ott egy ér, az lülket, azt látod.Ot igyanis még nem csontosodott be a koponya.
6/9 anonim 

válasza:

Húúú ugyanígy jártam valamelyik nap,tiszta ideg lettem,sosem láttam még én sem,vagyis nem figyeltem.Az én babám is 6 hónapos,a férjem világosított fel:-)))
7/9 anonim 

válasza:

hát igen látványnak nem utolsó az biztos:-)
első
8/9 A kérdező kommentje:
:)))
Jó éjt
2010. nov. 2. 18:54
9/9 firsttimemum válasza:
Az én Babám egy hét múlva lesz 3hónapos, s én ma vettem észre a lüktetést. Még szerencse hogy pont 2 nappal ezelőtt olvastam erről egy cikket,így nem rémültem halálra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!