Kèt gyerekkel babamama foglalkozásra utazgálni bevállalnàtok?
Sziasztok.
Szeretnék eljàrni kb. 30-40 (forgalomtól függ) vàrosba babamama foglalkozásokra.
Kerekítő, baba-mama klub, bellőke és babamama mese tornát néztem ki. H-Cs között.
Sajnos, ahol élünk nincs Semmi és közelebb sincs Semmi.
16 hónapos a babám és igazából el van velem. Azonban nagyon monotonok a hètköznapok.
Reggelizünk, játszunk a szőnyegen, tízóraizunk, kimegyünk sétálni, ált. Sehol senkit nem látunk, játszó, utca üres, meleg van, nincs árnyék, télen meg hideg van. :D
Volt hogy eljàrtam, mert volt közelebb babamama torna, nem volt gond annyira az utazással... de megszűnt, mert nem volt màr igény rá.
A pàrom azonban kissé kiakadt, hogy ennyi mindent akarok, meg ez milyen sok tankolás meg hogy a gyereknek nincs ezekre szüksége.
Én is csak kiírtam magamnak ezeket. Aztán elmegyek, kipróbálom.
Azt én is sajnálom, hogy olyan 40 percesek, kivéve a klub, mert az kb. Másfél -2 órás, az talán jobban megèri.
Azonban úton van a kistesó. Jobbanmondva 2 hónap múlva születik. Én már nagyon vágyom 16 hónap után hogy végre eljárjak valahová és gondolkodom egyáltalán kizökkentsem -e a mindennapokból a babám, hisz ha megszületik egy darabig bizony otthon leszünk.
De én nagyon szeretnék jàrni kettejükkel majd, mert rossz otthon, hiába ott van a gyermekem még is sokszor magányosnak érzem magam.
Anyagilag megtehetjük, mert járni fog a gyed meg a csed is aztán a kèt gyed egy darabig, majd a gyed és gyes és ezek mind okés összegek...
Csak én úgy félek, hogy a kisbabával és nagyobb fiammal kabaré lesz az utazgálás és az egész....

válasza:Én először egy, később kettő gyerekkel jártam az agglomerációból be Pestre Kerekítő foglalkozásokra. Az elején még vonattal, utána pedig autóval. Én imádtam, viszont nemcsak a 40 perces mondókázásért mentünk, hanem akkor már elmentünk ott bevásárolni, nézelődni, játszóterezni stb.
Nálunk a végső döfést az ovikezdés adta meg, a sok betegség miatt a kicsivel se tudtam már olyan gyakran menni ebben a tanévben.
Talán majd szeptembertől újra intenzívebben. Viszont nyáron nincs Kerekítő foglalkozás, legalábbis felénk.
Igen én is pont ettől tartok, amit írtál, hogy a kicsi ne hogy visítson, mert bizony nem falvak között mennék, hanem autóúton, ahol nem tudok félreállni és a vàroson belül sem nagyon.
Ezt így előre nem tudom.
Viszont a babamama klubnak azért is örülnék, mert vannak közös programok, mint Mikulás, karàcsony, farsang, húsvèt is és ezek olyan szép élmények a gyermekkel. Nyilván otthon is megünnepeljük apával.
Arra én is gondoltam, hogy utána lehetne játszózni és ha elálmosodik hazaindulni. Azonban télen ez nem igazán kivitelezhető sajnos. Màrmint a játszó, akkor muszáj hazaindulni.
A bevásárlás is màr jól hangzik a babámmal, de a picivel nem igazán.

válasza:A 16 hónapos mar régen nem baba, hiszen majdnem másfél éves.
Tok felesleges ennyi marhasag neki, annyi jon ke az egeszbol, hogy te unatkozol

válasza:Ezt most előre hogy tudnád eldönteni? Először is latni kell, milyen lesz az új jövevény. Addig meg kipróbalni egy gyerekkel.
Mindenesetre nekem az szúrt szemet, hogy 16 hónap utan már mennél valahova. Ezt baromira át tudom érezni... de... hát... hogy is mondjam. Hirtelen nem irigyeltelek meg, hisz ezek szerint az isten háta mögött éltek es mindjart lesz 2 nagyon pici gyereked. Szerintem inkább arra készülj fel mentalisan, hogy még sokaig nem lesz realis a rendszeres elmászkálás, program. Mondjuk a férjed megjegyzese is bicskanyitogató, nyilvan szükséged lenne valami kimozdulasra. Csak esélyed nem lesz sok.
Na szóval, hajra! Ez most nem lesz könnyű.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:nekem 16 hónap van 2 fiam közt ,pont elég dolog volt egy napra egy pici másik kicsivel ,eszembe nem jutot kerekitö meg hasonlok.
délelött vásárolni mentünk,ha nem tėl volt akkor utána jåtszotér utána haza ,ebédet fözni,gyerekek ettek ,délután jåtszotér stb .
pedig mi pesten laktunk .
40 percet egy picivel meg egy kicsivel autozni csak oda ės vissza is 40 percet kerekitö foglalkozásért vagy babamama clubėrt minden nap .tényleg nincs közelebb semmi program ?
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok. Gondolkodom, hogy nagyon szívesen tartanék baba foglalkozást, mert sajnos nincs a környéken semmi. 1 órára van legközelebb, pedig két vàros is körül vesz, amelyikből egyikben sincs semmi szimpla játszóházon kívül. A problémám az, hogy fogalmamsincs,...
Sziasztok! Kisfiam 2 éves, elmentünk egy ilyen foglalkozásra, de nem igazán akart megmaradni az ölemben. Nagyon jól érezte magát, ugrált, táncolt a mondókákra, dalokra. Viszont, azoknál a részeknél, ahol az ölemben kellett volna ülnie egyértelműen jelezte, hogy nem...
Értem foglalkozás alatt a gyurmázást, festést, rajzolást. Érdekli ilyesmi egy 13 hónapost? Ti hogy tapasztaltátok a gyereketeket érdekelte, lekötötte 5 percig, vagy mivel játszott az ennyi idős gyereketek?
10 hónapos az alany. Kerekítőre szeretném hordani, de azon vacilálok, hogy most kezdjük vagy tavasszal, amikor nem ennyire beteg mindenhol mindenki. Van egy ovis tesó meg egy enyhe betegségfóbia a részemről. Így is sokat betegek a gyerekek, ha a picit közösségbe...
Sziasztok! Kérlek ne kövezzetek meg. Kis településen élünk párommal, nagyon magányosnak érzem magam a babámmal, mert nincs itt egy barátnőm sem vagy aki van is, az dolgozik, nagyobb gyereke van stb.. mindneki éli világát. Sors társ nincs. Szüleim messzebb laknak,...
Kisfiam 1 hetes és egyelőre minta gyerek. Éjszaka ébreszthetetlen, nappal viszont másfél -2 óránként kér enni. Mivel az evés még eleg hosszadalmas, 2 etetés között kb.1órám van, amikor intézhetem a dolgaimat. Ő azonban a tévhittel ellentétben, nem az az eszik-alszik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!