Van/Volt olyan akinek a kislanya 1 evesen csak 8,4 kg es 73cm?
Kislanyom jo evo megis ilyen kis picike..
10%os a percentilje…
Volt masnak is igy?

válasza:Igen.
Most 24 eves 157cm es 45kg.
Hozza kell tennem h en 164cm vagyok az apja 172cm.
Az occse meg 190cmagas lett.
Hat ilyen ez a genetika....🤣

válasza:Lányomnak kb ugyanezek voltak a paraméterei. Most 9 éves, 26-7 kg és 132 cm. Kb 6 évesen érte utol a társait.Azóta rendesen "gyarapodik".
Az első 2 évet végigstresszeltem a súlya miatt.

válasza:

válasza:Az én lányom is ekkora volt egy évesen.
Az apja is pici volt, én is pici voltam.. Mindketten kamaszként nőttünk 17 centi körülre.
Ne keress problémát ott, ahol nincs.

válasza:Nekem fiam van. Mindenki azt mondta, hű, milyen nagy, pedig egyáltalán nem. Apa átlag magas, anya átlag fölötti. Ő pedig 1 évesen 74cm volt! Nagyon lassan nőtt, utána kezdett kicsit gyorsabban. Most 20hónapos és max.82cm. A súlya akkoriban, ha jól emlékszem, kicsivel 10kg alatt volt. (4,5 kilóval született...)
Ne parázz ezen! Unokahúgom is eleinte csak széltében nőtt még mindig picit alacsonyabb az átlagnál, pedig mindkét szülő magas. Magas nőként én erről azt gondolom egy lánynál inkább szerencse, ha nem túl magas.
Kapcsolódó kérdések:
A tiétek mekkora volt 1 évesen?
Hány évesen szokott mostanában először megjönni a kislányoknak? Tényleg hamarabb, mint annak idején?
Anyatejes. Hasonló korú babákról hallom, hogy már 10 kilósak, ez bogarat ültetett a fülembe. Egyébként szép, egészséges kislány. Még az is aggaszt, hogy még nem állt lábra (vékonyka lábai vannak :-) ). Lehet, hogy kis törékeny, kecses kislány, azért ilyenek az...
Csak kislányok súlyára vagyok kíváncsi. Válaszokat köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!