Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jogosan csesztem le anyósomat,...

Jogosan csesztem le anyósomat, mert meztelen videót küldött a 3 hós babámról?

Figyelt kérdés
Cserélte a pelenkáját és amíg rá nem adta a tisztát, levideózta mert mosolygott. 10 perc múlva nevetve mesélte, hogy a barátnője mit írt a kisfiamra. Kérdeztem, hogy mit küldött neki, és akkor mutatta hogy egy videót amit mindene látszik és mosolyog rajta. Nekem ez nagyon nem tetszett, hogy ilyet mer küldeni. Mondtam is neki, hogy ilyet mégegyszer ne küldjön másnak. Erre az volt a válasza, hogy nem érti miért, mert az ő fia (a párom) egy pólóban volt egész nyáron mikor 3-4 éves volt az udvaron és úgy flangált. Nem tudom, hogy függ össze a kettő egyébként. De megmondtam, hogy az én gyerekemről ilyet megegyszer ne csináljon és pláne ne kuldje el senkinek. Párom szerint, túlzásba vittem és nem volt ez nagy dolog.

jún. 11. 10:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%

A "jogos volt" és a "túlreagáltad" verzióra is lehetnek valid érvek, de pont ezért kell a jövőben tiszteletben tartani a kérésed az anyósodnak, mert ez nem feltétlenül egy objektív dolog (eleve van, aki sose tenne ki a saját közösségi oldalára sem SEMMILYEN képet a gyerekéről, és van, akié meg tele van vele).

Az más, ha csak megmutatja esetleg valakinek a saját telefonján, de az internetre rászabadítani egy videót bárki más gyerekéről alapból aggályos, soha nem jutna eszembe, nemhogy olyat, ami később kompromittáló lehet (esetleg vissza lehet élni vele).

jún. 11. 10:16
 2/18 anonim ***** válasza:
35%

A fia kb. 30 Akkor még nem volt ennyi pedofil.

Az internetre amit feltesz az ott is marad.

A gyerek nem mutiból készült hogy más röhögjön rajta.

Szankcionáld ha akarod tudod?

A párod nem áll ki melletted és részrehajló az anyjával ezt vagy lenyeled vagy puffogsz tovább.

Te szakítottad szagold. Az anyját vele együtt kaptad gondolom 60 +-os változtatni a viselkedésén nem tudsz már késő. Vagy viseld el vagy törődj bele vagy válj el.

jún. 11. 10:19
 3/18 anonim ***** válasza:
13%

Ja és az öregasszony jogosan van megsértődve úgyhogy akárhány éves vagy Neked kell bocsánatot kérnie tőle mert Ő az idősebb.

ha nem alázkodsz meg azért mert megsértetted akkor örökre így maradhattok mert később ez csak fokozódni fog.

Ad neki olyat amit Te nem akarsz

megenged neki olyat amit te nem akarsz

nem fog tudni rá úgy figyelni ahogy Te lehet éri valami amikor nála van.

ha most a fütyköst kirakja akkor ki fogja hogy melyik ovi melyik csoport

melyik suli melyik osztály és a bizonyítványt is.

meg a diplomát is

soha nem lesz vége.

Azt javaslom hogy kedvesen hívd meg egy kávéra és kérj bocsánatot és beszéljétek ezt meg. Magyarázd el neki az internet veszélyeit az Ő nyelvén.

Ez a legjobb amit tehetsz jelen helyzetedben. 2. voltam.

jún. 11. 10:23
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Gratulalok a gyereked apjahoz. O 50-60 eves, aki nincs tisztaban az internet veszelyeivel, vagy ennyire delulu? Anyost pedig nem engednem tobbszor pelenkazni, ennyi. Gondolom nem erti, mi ezzel a baj, hiaba magyarazod. Az idosebbek meg ugyis olyan krva okosak, nekik senki ne mondja meg, mit csinaljanak, szoval megvaltoztatni nem fogod. Tehat ezentul felugyelettel lehetne a gyerekkel.
jún. 11. 10:33
 5/18 anonim ***** válasza:
57%

Te vagy az anyja, te tudod mit akarsz engedni meg mit nem. Átlag c családoknál ilyen videókat még posztolgatni is rendben van, ha ez mond valamit. Szerintem meg undorító, alapból aki kipakolja a saját, nemhogy a gyerekének az életet bárhova az is nagyon gáz, és most csak sima képekről beszélek. Én sehogy nem engedném hogy BÁRMILYEN képet kirakjanak a gyerekemről vagy elküldjenek privátban. De ez tényleg relatív, mindenkinek mások a szokásai... Ha a helyedben lennék az életben nem látná többet a gyereket, főleg mert felfogni sem képes hogy neked ez probléma.

És sajnálom hogy ezt mondom, de szerintem a párod sem oké. Ha nem tud megérteni akkor ott baj van, mert most a saját véleményemen kívül nézve is furcsa hogy mesztelen elküldi a gyereket. Én otthagynám mindkettőt, de mivel ilyennek szültél és fiatal a gyerek gondolom nem opció. Szóval csak sok sikert, úgy gondolom nem lesz könnyű életed ha már egy ekkora dolgot nem képesek felfogni és megérteni, de lelépni sajnos úgysem fogsz.

jún. 11. 11:08
 6/18 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem se nagy dolog. Nem a fb-ra tette ki, hanem üzenetben küldte, a feltehetően nem pedofil barátnőjének. Jól tetted, hogy elmondtad neki ne csináljon ilyet, mert téged zavar.
jún. 11. 11:10
 7/18 anonim ***** válasza:
29%
Jaj, Facebookon még azt az anyukát védték be, aki a medencés csopiba az óvodás korú lányairól tett ki meztelen képet. 😭 és a facebook se törölte mert hogy nincs ezzel probléma. Mas kérdés hogy koszos medencében fürdeti a szerencsétlen gyerekeit.
jún. 11. 11:14
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
Amiatt, hogy nem akarja betartani, amit kérsz tőle, jobban kiakadnek, mint egyetlen video miatt. És emiatt a jövőben nem hagynám vele kettesben.
jún. 11. 11:28
 9/18 anonim ***** válasza:
8%

Párodnak igaza van.

Túl reagálod.

Nem kell mindenbenből nagy dolgot csinálni meg mindenbe belekötni mert nehéz lesz úgy az élet.

jún. 11. 11:38
 10/18 anonim ***** válasza:
43%

Amúgy azzal ráijeszthetsz,hogy a meztelen gyerekeket tartalmazó videókat figyelik ezek az alkalmazások. Mert pedofil tartalomnak minősül.

Úgyhogy még akár baja is lehet belőle. Ugyanis az ilyen videó megosztása tilos.

jún. 11. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mi értelme van meztelen képet csinálni az újszülöttekről? Többi lent

Nem tudom divat e még, régen az volt, rólam is van újszülöttként pucér kép. Mi értelme ennek, miért csinálják? Én azt gondolom, ezt ugyanúgy, ugyanabból az okból nem szabadna, mint később, nagyobb korában, mint ahogy nem is teszik. Vagy igen? Hány éves korig szokás, ha...

A facebook miért nem törli a bejelentett meztelen babás meg szoptatós képeket?

Feltesznek egy képet egy meztelen babáról ahol 4k monitoron zavaróan közelről láthatom másnak a fütyijét, elég hányinger keltő, hiába jelentettem nem törölték. De szoptatós képet is jelentettem azt sem törölték.

Titeket nem zavar, hogy pelenkázás/fürdetés közben felveszik telefonra a meztelen gyermeketeket?

Lehet én reagálom túl, de nem gondolnám, hogy helyén való, értem, hogy csecsemő, de mégis úgy érzem, hogy ennyi tiszteletet megérdemel. Még ha nem is kerül fel semmi közösségi hálóra, nyilván ahány embernek csak meg lehet mutatni, megmutatják. Nekem vhogy nem tetszik....

Mit tennétek, ha egy csaladtagotok meztelen képet tenne ki a gyereketekrol a közösségi oldalra?

Azonnal levetettem, amikor meglattam, kb 2 orat volt fenn, de aggódom nem került-e idióták kezébe a kép.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!