Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gesztenyés csirkét készítenék...

Gesztenyés csirkét készítenék ma ebédre a babómnak. Hogy kell elkészíteni a gesztenyét (főzni vagy sütni? , lehet a csirkével együtt? ).

Figyelt kérdés
2009. febr. 14. 08:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen. Gondolom mirelitre gondolsz. Annyit csinálj csak, hogy a kicsire vágott mellet (mert gondolom abból lesz) kicsit korábban tedd bele, mint a gesztenyét.

Amúgy ez egy elég száraz étel, valamit csinálj neki hozzá, hogy le is tudja nyelni. Amúgy isteni kaja, az én lányom imádta (meg én is).

2009. febr. 14. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, nem mirelit, hanem héjas gesztenye
2009. febr. 14. 09:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Főzni kell, mert akkor puhább. Persze, előbb a csirkét félpuhára, majd mehet a gesztenye is bele. De attól is függ, milyen apróra vágot a csirkét. Ha nem akarsz vele vesződni, a Sparban lehet kapni megfőzött, megpucolt gesztenyét (az aszalt gyümölcsöknél), SEMMILYEN tartósítószer, vegyszer stb. nincs benne. 250 Ft körül van egy zacskó, azt már csak turmixolni kell. De valóban elég tömény, érdemes hígra csinálni, vagy főtt almát tenni még bele.
2009. febr. 15. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!