Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Só-liszt gyurmából melyik az...

Só-liszt gyurmából melyik az a recept, amelyik nem reped szét, ha szobahőmérsékleten szárítom?

Figyelt kérdés
Nagyinak szeretnék szülinapra egy kéz és lábnyomatot készíteni (egy gyurmán a kettőt). Mennyi idő kell hozzá, hogy szobahőmérsékleten kiszáradjon és milyen instrukciók vannak a szárításhoz?
2011. márc. 2. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:

1 bögre só, 1 bögre liszt, 2 evőkanál olaj, és kb. fél bögre víz. Apránként kell hozzáönteni, azt látod, hogy mennyire lesz jól gyúrható.

Tálcára tettem, és felraktam a szekrény tetejére. (Amikor csináltam, az aznapi dátumot a nyomatok alá belepöttyöztem hústűvel.)

Igazából nem néztem rá kábé egy hétig, addigra totál kiszáradt, és nincs berepedezve sem.

2011. márc. 2. 15:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2011. márc. 2. 15:17

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!