Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pattanás szerű kis piros...

Pattanás szerű kis piros kiütések vannak az 5 hónapos lányom testén, kivéve a hasán. Ez a melegtől van vagy komolyabb bajra kéne gondolnom?

Figyelt kérdés
A napokban volt hőemelkedése is.Van akinek a babáján hasonló tünetek jelentkeztek?
2011. aug. 26. 12:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a melegtől, az enyémnek is van. Hintőpor!
2011. aug. 26. 12:53
 2/9 mokkacsino ***** válasza:
Valószínű "meleg"kiütése van ebben a forróságban. Az enyémnek is mindig volt.
2011. aug. 26. 12:59
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen,valószínü melegkiütés....Töröld át neki nedves ruhával,hogy ne izzadjon.

Az egész testén van ha nem múlik mutasd meg orvosnak.

2011. aug. 26. 13:02
 4/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez lehet valami vírus is.

A melegkiütés épp a ruhával fedett területen szokott lenni, gondolom a hasán valami body azért van. A melegtől meg nem lesz hőemelkedése senkinek. Szóval nekem furcsa. Ha nem múlik, én lehet hogy megnézetném orvossal.

Ami valószínű, hogy nagy gond nincs.

2011. aug. 26. 13:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon megnyugtattatok! Csak tudjátok hogy van, első gyerek, jobban érzem magam, ha több szájból hallom ugyan azt.
2011. aug. 26. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk többször előfordult már és a doki calciumot írt fel.(ampullás)Szerintem nyugodtan adhatsz neki 2ml.Kérdezz rá a védőnőtől.
2011. aug. 26. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Nézd meg a nyakán/tarkóján vannak-e duzzadt nyirokcsomók! Ha igen, akkor valószínűleg vírus. Nálunk is ez a helyzet, rázókeveréket kaptunk rá, de már 2 hete tart és nem akar múlni :(!
2011. aug. 26. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:
a melegkiütés nem pattanásszerű,azok csak apró pici pöttyök,szerintem vidd el orvoshoz,nekünk most fenistilt kellett szednünk,mert valami allergiás kiütésünk volt,nem tudni mitől
2011. aug. 26. 20:09
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom!!Van rajta pici pöttyök is, de a kézfején, vállán, a kis arcán vannak nagyobbak is!Nem lázas, jó a kedve, szerintem megvárom az enyhébb időt, és majd meglátjuk.
2011. aug. 27. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Apró piros pöttyök a babámon. Mi lehet ez?

Nem emelkednek ki a bőrből, és főleg a törzsén és a homlokán vannak. a tápszer a régi, mosószert sem váltottunk.

3 és fél hetes kislányomnak piros a torka. Mit tegyek? Nem lesz komolyabb baja?

Anyósomékkal élünk együtt,és ők betegek vltak egy hete.Megfertőztek engem és a páromat is,amint észrevettem,hogy folyik az orrom rhantam a gyerköccel a dokihoz.Azt mondta piros a torka,de nem írt rá semmit,annyit mondott,hogy tegyünk egy kendőt a szánk elé,ha kézben...

A cicus végbélnyílása "nagywc-zes" után piros, sőt olyan, mintha egy kicsit vérezne is. Ez csak szorulás lehet nála, vagy valami komolyabb?

Nem reg fogadtuk be, kb. nyolc honapos. Volt orvosnal is,tehat ellattak ot, de akkor ezt meg nem fedeztuk fel.

Kedden kaptuk meg a Prevenar oltást. Ma már piros a torka. Lehet komolyabb baja?

Az orvos írt fel neki antibiotikumot.Nem lázas,az oltástól sem lázasodott be,de ma már kétszer hányt.Nagyon félek nehogy komolyabb baja legyen!Volt másnak is már ilyen az oltás után?5,5 hónapos ez a 2.oltás volt az 1 után nem volt semmi probléma.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!