Pattanás szerű kis piros kiütések vannak az 5 hónapos lányom testén, kivéve a hasán. Ez a melegtől van vagy komolyabb bajra kéne gondolnom?

válasza:

válasza:

válasza:Igen,valószínü melegkiütés....Töröld át neki nedves ruhával,hogy ne izzadjon.
Az egész testén van ha nem múlik mutasd meg orvosnak.

válasza:Mondjuk ez lehet valami vírus is.
A melegkiütés épp a ruhával fedett területen szokott lenni, gondolom a hasán valami body azért van. A melegtől meg nem lesz hőemelkedése senkinek. Szóval nekem furcsa. Ha nem múlik, én lehet hogy megnézetném orvossal.
Ami valószínű, hogy nagy gond nincs.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Orvos mondta, de kiváncsi vagyok, másnak mit adtak ilyesmire.
Nem emelkednek ki a bőrből, és főleg a törzsén és a homlokán vannak. a tápszer a régi, mosószert sem váltottunk.
Anyósomékkal élünk együtt,és ők betegek vltak egy hete.Megfertőztek engem és a páromat is,amint észrevettem,hogy folyik az orrom rhantam a gyerköccel a dokihoz.Azt mondta piros a torka,de nem írt rá semmit,annyit mondott,hogy tegyünk egy kendőt a szánk elé,ha kézben...
Nem reg fogadtuk be, kb. nyolc honapos. Volt orvosnal is,tehat ellattak ot, de akkor ezt meg nem fedeztuk fel.
Az orvos írt fel neki antibiotikumot.Nem lázas,az oltástól sem lázasodott be,de ma már kétszer hányt.Nagyon félek nehogy komolyabb baja legyen!Volt másnak is már ilyen az oltás után?5,5 hónapos ez a 2.oltás volt az 1 után nem volt semmi probléma.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!