Hogyan (miből mennyit) habarjátok, rántjátok a babátok ételeit?
Figyelt kérdés
Egy éves a kislányom, még krumplival sűrítem a főzelékeit.A habarással, vagy rántással készült felnőtt ételeket is bénán készítem, ezért érdeklődöm, Ti hogyan csináljátok a babának. Habarásnál lisztből, tejből mennyit? Rántásnál szintén érdekelnének az arányok. Nem szeretném elrontani-legalább az övét nem. :-S2009. aug. 28. 16:18
1/2 anonim válasza:
Szia ilyen speciális habarásokhoz nem értek, de találtam neked egy oldalt ahol babáknak vannak kajareceptek :)
10 hónaposnak valót is láttam már ott, szerintem nézd meg.
Biztos van néhány hasznosítható ötlet még ha nem is leszel mesterszakács :)
2/2 anonim válasza:
"Tejjel (piciknek anyatejjel vagy tápszerrel) tejszínnel, pár csepp citromlével pépesítjük."
Ezt is itt találtam :) sztem rántás nem kell még lehet hogy kicsit brutális lenne a kicsinek :) Nem tudom hogy tolerálná azt a sok lisztet a kis hasa :)
Előző voltam f/23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!