Ez lenne az atallas egy alvasra? Nem fura ez? Volt igy valakinel?
Egy eves kisfiam az utobbi idoben ugyanakkor fekszik le a delelotti alvasahoz mint eddig csak eppen az eddigi masfel ora helyett alszik minimum 2-t de neha 3at. Igy nyilvan kesobbre tevodik a delutani alvas. De ha itthon vagyunk akkor is volt hogy aludt 2 orat szoval nem tudom. Nem latom hogy csokkent volna az igenye, sot. Annyit alszik igy mint ujszulott koraban, ha ne tobbet.
Szoval arra gondoltam hogy azert nott igy meg a delelotti alvas hossza hogy kihagyjuk a delutanit. Van ennek ertelme?
Szerintem inkább az a baj, hoyg éjjel nem tud alundi elég mélyen - valószíüleg túl meleg van a szobában és/vagy túlságosan fel van öltöztetve éjjelre. Ezért alszik el hamar, mert az éjszakai pihenés nem elég neki.
A szobát próbáld lehüteni (nyugodtan nyitva lehet hagyni az ablakot) és ne adj rá éjjelre egy pelenka-body-n kivül semmit, takaró sem kell, vagy esetleg egy textilpelenkát, az böven elég.
Vagy későn teszitek le aludni éjszakára igy délelőtt még fáradt.
Vannak neten tablazatpk asszem ejszakai alvás ebben a korban még 10-12 ora hossznak kéne lennie es akkor bírná a délelőttöt es ebéd után alusna csak.de ez csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!