Mi történik egy fejlődésneurológiai vizsgálaton?

válasza:Szia!
Miért kell mennetek?
Nekünk reflexeket néztek, kikérdeztek a terhességről, a születésről, az eddigi hónapokról, megnézték az eü-s könyvét.
A koponya UH nem fáj, a fejéhez teszik a műszert, nem fáj neki, ugyanolyan, mint mikor neked nézték a pocakodban.

válasza:Mi is voltunk ilyen vizsgálatokon. A koponyaultrahang nem fáj max. azért sírnak a picik, mert neked le kell fogni a fejét. Ha beszélsz közben hozzá, talán nem is fog sírni.
A fejlődésneurológián nem minden volt jó látvány amit a kislányommal csinált a doktornő, de engem megnyugtatott, hogy egy szakember megvizsgálta, mindent rendben talált.
Másztatták egy csúszdán le és fel, húzta az asztalon, léptette, tesztelte milyenek a reflexei.
A férjem néha elfordult, mert nem tudta nézni. Mikor másodszor voltunk már nem is sírt a pici.
Nem fáj egyik sem nekik, csak ismeretlen számukra a helyzet.

válasza:

válasza:Első vagyok, nálunk is el volt maradva a mozgásfejlődés, 8 hónaposan még csak nem is forgott, bár mindenki szerint ez normális volt, nem hagytam magam, és végül kiderült, h gyógytornával 3 hónap alatt rendbe jött.
Egyébként nálunk pedig túl korán zárult a kutacs, ezt kellett UH-ozni.

válasza:Nem, nem baj.
Erősödik csak tőle, de bajnak nem baj, hisz nem neki kell tartani a gerincét, hanem te tartod őt.
Akkor baj, ha pl ülteted, kitámasztod párnával.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kislányomn nincs 2 éves, és enyhe rövidlátást és 2D asztigmatizmust találtak. Azt az információt kaptam, hogy még ki is nőhető, ezért érdeklődnék, akinek hasonló eltérés volt, hogyan alakult? Nőtt vagy csökkent az asztigmatizmus dioptriája?
Aki pesti, megírná konkrétan, hogy hol volt?
Az baj ha úgy megyek, hogy még nem múlt el teljesen a menstruációm?
Szegedre megyünk pénteken a 2,5 éves fiammal gyakori lázgörcsök miatt (már 4 volt neki). Hogyan fog zajlani, mi történik a vizsgálat alatt??
Orvoshoz csak holnap tudunk menni,de már idegesít,hogy mi ez
Azt hiszem, hogy pszichológus végzi a vizsgálatot és hogy a koraszülött babáknak kötelező, de ez nem biztos.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!