Szükséges az utazó agyba vagy utazó járókába külön szivacsmatracot venni, vagy elég az a vékony, amit adnak hozzá?
Ha sokat hasznàljàtok,akkor vegyél. Ha csak évente 1-2X 2-3 napot,akkor felesleges.
Hosszútàvon se nem kényelmes,se nem egészséges az a vékony vacak. No persze a megfizethető tizenhuszonezresekről nyilatkozom ezt. A többszàzezres lehet kényelmesebb,bàr ezt őszintén kétlem.
azért az a vékony, kemény vacak van benne, mert azzal lehet jó kicsire összecsukni és utazni vele. ha cipelsz mellé egy nem összehajtható kókuszmatracot, akkor meg miért utazóágyat használsz, miért nem rendeset? :D
én nem vettem bele, örültem, hogy a kisautómba befért minden cuccunk :)
Ha sokat hasznaljatok, igen.
Nalunk a paromnak van egy fia, mikor kicsi volt abban aludt nalunk heti 1-2 ejszakat, neki volt benne rendes matrac.
A miénkhez vékonyat sem adtak. Vettünk egyet külön hozzá, az sem túl vastag, de már aludt benne a kisfiunk pár éjszakát, nem zavarta.
Amit vettünk, az is összehajtható, 4,5 cm vastag a leírás szerint.
A mamàhoz vettük az utazóàgyat, elég kevés hely van nàluk (értsd:50nm, nappi+1 hàló) ott nem maradhat kinyitva egy kisàgy azért, mert hetente 1-2 alkalommal megyünk, és akkor aggódunk, hogy a nagy àgyról lepottyan a pici, vagy mert 1-1 éjszakát ott alszik évente. A matrac meg àllįtva befér a szekrény mellé :)
Szàllodàba ritkàn megyünk, az udvarra raknàm még ki néha a picit. Nem az utazás miatt kell, inkàbb csak mobilabb mint a ràcsos àgy.
szerintem mindenkepp vegyel, ami gyarilag benne van az szinte semmi, baromi kemeny, ketlem hogy a gyerkoc kenyelmesen aludna benne
a matrac osszecsukva nem sokkal nagyobb mint az osszecsukott agy, szoval ha az agyat viszed, akkor a matrac mar nem oszt, nem szoroz sokat
raadasul legzesfigyelot is ugy tudsz normalisan beletenni ha a szivacsmatrac es a vekony, kemeny lap koze teszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!