Fiu lesz v. lány, ti mit szoltok ehhez?
Figyelt kérdés
Ezt a linket ma kaptam a baratnömtöl,kiprobáltuk,es valahogy igazat mutatott(az egész családomnak),én ebbe még sem hiszek,kiprobálnátok,ti is?
2011. szept. 9. 12:31
11/31 anonim válasza:
Nekem lány jött ki, a pelusban fütyit találok ha pelusozom, szóval NEM JÖTT BE!!!!
12/31 anonim válasza:
3 gyermekem van, mind3 bejött :)
13/31 anonim válasza:
Inkább a Jónás-naptárat próbáljátok ki, az sokkal jobb!!
14/31 anonim válasza:
tiszta lutri az egész! A fiamnak lányt írt, a lányomnak lányt.
15/31 anonim válasza:
Nekem bejött, 1 lányom és 1 fiam van
16/31 anonim válasza:
50%os a sikerem ezzel.
A fiammal gergely naptár és nyugati időszámítás szerint 21évesen októberben lettem várandós, no lány gyermeket jósol(egész évre). A lányommal 23évesen áprilisban, és stimmel...
Most vagy a gyerekem nem tudja, hogy neki lánynak kellene lennie, vagy a naptár nem jó:D
17/31 anonim válasza:
viccelődésre jó de nekem egyik gyereknél sem írta jól ki elvileg 2 fiamnak és 1 lányomnak kellene lennie de fordítva van .-))
18/31 anonim válasza:
3szor született fiam, és a teszt is azt jósolta.
19/31 anonim válasza:
Nekem bejött.Egy lányom és egy fiam van.
20/31 anonim válasza:
Fiút ír, de lányom lesz. Mondjuk lehet, hogy az is zavar be, hogy a fogantatás és a korváltásom között 11 nap van. Ha eggyel többet írok a koromhoz, akkor lányt jósol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!