Biatorbágyon keresek megbízható bébiszittert. Nem állandóra, csak alkalmanként kellene segítség. Tudtok ajánlani valakit?

válasza:Szia. Én jó leszek?
Biatorbágyon lakom. 34 éves vagyok és imádom a gyerekeket.Ha érdekel,akkor írj kérlek és megadom a számom. Köszi: ÉVi
Kapcsolódó kérdések:
3 gyereknek kell ajándékot találnom, 6 éven felüliek.
Már régen voltam fent és elfelejtettem a jelszavam. Tegnap kaptam egy ideigleneset, meg akartam változtatni, de nem sikerült. Most megint kértem egy újat, de nem tudok belépni. Mi a fenét rontok el mindig?
Üdv. Ha valaki lenne olyan kedves, és érti a dolgát, az leírná nekem kronológiai sorrendben Adolf Hitler életét egészen 1914-ig? 1905-ben kivágták az iskolából, ezután 1913-ban már Bécsből költözött Münchenbe. Mi történt vele ez alatt a 8 év alatt? A válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is.
Még sosem voltam, és kicsit félek :)
Magánrendelésre szeretnék menni és nem tudom ki megbízható, illetve nagy segítség lenne ha megmondanátok kb mennyibe kerül egy vizsgálat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!