Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Biatorbágyon keresek megbízhat...

Biatorbágyon keresek megbízható bébiszittert. Nem állandóra, csak alkalmanként kellene segítség. Tudtok ajánlani valakit?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 08:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia. Én jó leszek?

Biatorbágyon lakom. 34 éves vagyok és imádom a gyerekeket.Ha érdekel,akkor írj kérlek és megadom a számom. Köszi: ÉVi

2011. szept. 13. 17:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Esetleg most aktuális?
2017. ápr. 29. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Anyukák! Olcsó, megbízható játék webáruházat keresek! Tudtok tippeket adni?

3 gyereknek kell ajándékot találnom, 6 éven felüliek.

Vaterázó anyukák segítség?

Már régen voltam fent és elfelejtettem a jelszavam. Tegnap kaptam egy ideigleneset, meg akartam változtatni, de nem sikerült. Most megint kértem egy újat, de nem tudok belépni. Mi a fenét rontok el mindig?

Adolf Hitler korai életéről, gyerekkoráról keresek adatokat, de sehol sem találok megbízható forrást és keverednek a dolgok. Segítség?

Üdv. Ha valaki lenne olyan kedves, és érti a dolgát, az leírná nekem kronológiai sorrendben Adolf Hitler életét egészen 1914-ig? 1905-ben kivágták az iskolából, ezután 1913-ban már Bécsből költözött Münchenbe. Mi történt vele ez alatt a 8 év alatt? A válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is.

Ajánlanátok nekem jó urológust vagy andrológust Budapesten?

Magánrendelésre szeretnék menni és nem tudom ki megbízható, illetve nagy segítség lenne ha megmondanátok kb mennyibe kerül egy vizsgálat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!