Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Cirill névről?...

Mit gondoltok a Cirill névről? Hogy becéznétek? Van ilyen ismerősötök (ha van, hány éves)?

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem borzalmas név.
2011. okt. 10. 09:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Cirill betűk... Ennyi jut eszembe.
2011. okt. 10. 09:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
érdekes név, számomra nem rossz értelemben.Nincs ilyen ismerősöm.
2011. okt. 10. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez fiú név? Még nem is hallottam ilyen nevet, de szerintem borzalmas.
2011. okt. 10. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Figyeld meg, ha valaki nem átlagos, vagy nem az éppen divatos nevekre kérdez rá, rögtön ezren írják, hogy borzalmas! Oké, persze mindenkinek joga van a véleményéhez, csak azt nem értem, miért kellene abból a szűk körből nevet választani, ami mindenki által ismert, elfogadott.

A Cirill jó név, és nagy előnye, hogy nem igazán lehet becézni. De az ilyen ritka és szép neveket amúgy is vétek kicsavarni a becézéssel.

A legtöbb név amúgy is idomul a viselőjéhez. Az én lányom Sába. Amikor vártuk, mindenki ledorongolt, hogy kutyanév. és szörnyű. Most bárhol bemutatkozik, mindenki dícséri, hogy milyen szép neve van, mennyire illik hozzá. Szóba sem kerülnek a kutyák.

Amúgy nem ismerek Cirillt, de ez nem számít.

2011. okt. 10. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
csak annak furcsa aki nem szokta meg.felénk a gyógyszertáros nőnek a férjét hívják így.már nem fiatal,50körül lehet..
2011. okt. 10. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ismertem(nem közelről szerencsére) egy Cirill nevű pasit..... bocsi de kéjenc,csalfa,ostoba és közönséges ember!!:(
2011. okt. 10. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Kamaszok, mit szólnátok hozzá ha egy ismerősötök ilyent kérdezne meg?

Olyant hogy mondjuk mondana egy szituációt, valami ijesztő szituációt és megkérdené hogy mit csinálnátok ha az történne, meg hogy érzenétek magatokat közben, pl. ilyen kérdést. Mérgesek lennétek rá?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!