Akinek van tanuló kutyusa, másnak is szöszösödik?

válasza:A miénk nem szöszös egyáltalán. Pedig már sok éve megvan, egy évesen kapta a fiam, most meg nemsokára hat lesz. (Az a durva, hogy még mindig működik, nem tudom, miféle elem lehet benne.)
Nem lehet, hogy porosodik valamilyen módon?
Mi karácsonyra kaptunk kutyushugit.
Kezdettől szöszösödött, de azt vettem észre, hogy az első hetekben több szösz volt, mostanában már alig látok rajta - pedig azóta is minden nap játszik vele a kislányom.
Azóta nekünk is kevésbé..:D
Szerintem a "töltelék" miatt szöszösödött ki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Összeraktuk az asztalt,betettük a lábakat de ki sehogyan sem jönnek!!Nem szeretnénk megfeszegetni de semmi leírás nincs róla magyarul hogyan lehetne esetleg kipattintani vagy ilyesmi.Segítsen aki tud:))
Szeptemberben fogom elkezdeni az utolsó évet. A párommal a szülőktől függetlenül élünk albérletben,mindkettőnk szülei pedig 100km-re tőlünk vidéken. Jelenleg családi pótlékban és apukám által fizetett gyerektartásban részesülök. A páromnak rendes, normálisan...
A jövedelemnél gondolok itt mivel félárva az árvasági, az özvegyi nyugdíj.... ?
Tegnap vettünk karácsonyra a kislányunknak egy Fisher Price Tanuló kutyust. Csak itthon nyomkodtuk meg, és nem mondja végig a szövegeket:S Elhalkul
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!