Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyiket választanátok? A...

Ti melyiket választanátok? A többi lent

Figyelt kérdés

Lànyom szeptemberben ovis lesz, èn pedig megyek dolgozni. A munkàmat reggel 7-kor kezdem és este 6-kor fejezem be. A lányomért 6 òra utàn tudnèk odaèrni az oviba, de mivel az ovi 6-ig nincs nyitva ezèrt el kellene hozni a lányomat valakinek. Nagyszülõk messze, apjàval elváltunk. 2 lehetõsègen gondolkozom:

1, bèbiszittert fogadok fel, de ennek anyagi rèsze is van

2, megkèrek a csoportból egy másik anyukát hogy vigye haza a gyerekemet hozzájuk ès majd èrte megyek, de nem szeretnèm ha a lányom teher lenne az anyuka szàmàra

Melyiket választanàtok? Mièrt?

2014. máj. 5. 20:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Az 1-es lehetőséget választanám, de NAGYON körültekintően, alapos utánajárással, csak olyan bébiszittert, akit ismerősök ajánlanak. A 2-es lehetőséget azért vetettem el, mert szerintem alkalmanként meg lehet kérni valakit, hogy vigye el a gyereket, de napi szinten semmiképp. Úgy gondolom, ez hatalmas teherré válna, rövid időn belül. Csak gondolj bele, te hogyan viselnél minden nap egy idegen gyereket, 2,5-3 órán keresztül...

Nehéz helyzetben vagy, kívánom, hogy sikerüljön megtalálnod a számotokra legkedvezőbb megoldást!

A legjobbakat!

2014. máj. 5. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha van olyan anyuka akivel jó viszonyban vagytok és nem teher neki, akkor inkább az, mivel így a gyerkőcnek is lenne játszótársa, de az is lehet, hogy nagyon jó barátok lennének a későbbikben. Ha bébiszittert választol, akkor vele is kialakul majd a gyereknek egy bizalmi kapcsolat és ráadásul nem kell kényelmetlenül érezned magad más anyuka előtt ha pl. rosszalkodik a gyermeked. Nekem van ismerősöm ahol a szülők együtt voltak, mégis olyan volt a munkabeosztásuk, hogy időnként bébiszitter ment a fiúkért. Mindkét lehetőségnek van előnye és hátránya is. A lépcsőházunkban több anyukával is összejártunk, rájuk nyugodt szívvel hagytam volna a kisfiam.
2014. máj. 5. 20:34
 3/5 anonim ***** válasza:
A babysittert válaszd mert ha pl beteg lesz a kislány hova teszed? Meg különben is ez túl stresszes lenne a másik anyukának. Nekem is babysitter van mert nincsenek nagyszülők. Nem kernek meg erre anyagiak vonzata nélkül sem senkit. Nem szeretem a szivessegeket.
2014. máj. 5. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:

úgy jön le, hogy a 2.esnél az anyukának nem adnál pénzt, így az 1es jöhet szerintem csak szóba.

igazából ha van olyan anyuka aki ezt bevállalja akkor őt választanám, de csak úgy, hogy fizetek is neki. ingyen biztos, hogy senki nem vállalná el szívesen, magamról tudom, hogy milyen kimerítő is az, én kb. 2 hetente 1x vagy 2x vigyázok a tesóm gyerekére ovi, munka után 1 órára és teljesen leszív. napi szinten nem vállalnám el, pedig őt sajátomként szeretem :)

2014. máj. 5. 21:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen a vàlaszokat! Ment a zöld kezecske.

Az anyukànak termèszetesen adnék valamit cserèbe.

Szerintem a bèbiszitter mellett fogok dönteni.

2014. máj. 5. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!