Ti melyiket választanátok? A többi lent
Lànyom szeptemberben ovis lesz, èn pedig megyek dolgozni. A munkàmat reggel 7-kor kezdem és este 6-kor fejezem be. A lányomért 6 òra utàn tudnèk odaèrni az oviba, de mivel az ovi 6-ig nincs nyitva ezèrt el kellene hozni a lányomat valakinek. Nagyszülõk messze, apjàval elváltunk. 2 lehetõsègen gondolkozom:
1, bèbiszittert fogadok fel, de ennek anyagi rèsze is van
2, megkèrek a csoportból egy másik anyukát hogy vigye haza a gyerekemet hozzájuk ès majd èrte megyek, de nem szeretnèm ha a lányom teher lenne az anyuka szàmàra
Melyiket választanàtok? Mièrt?
Az 1-es lehetőséget választanám, de NAGYON körültekintően, alapos utánajárással, csak olyan bébiszittert, akit ismerősök ajánlanak. A 2-es lehetőséget azért vetettem el, mert szerintem alkalmanként meg lehet kérni valakit, hogy vigye el a gyereket, de napi szinten semmiképp. Úgy gondolom, ez hatalmas teherré válna, rövid időn belül. Csak gondolj bele, te hogyan viselnél minden nap egy idegen gyereket, 2,5-3 órán keresztül...
Nehéz helyzetben vagy, kívánom, hogy sikerüljön megtalálnod a számotokra legkedvezőbb megoldást!
A legjobbakat!
úgy jön le, hogy a 2.esnél az anyukának nem adnál pénzt, így az 1es jöhet szerintem csak szóba.
igazából ha van olyan anyuka aki ezt bevállalja akkor őt választanám, de csak úgy, hogy fizetek is neki. ingyen biztos, hogy senki nem vállalná el szívesen, magamról tudom, hogy milyen kimerítő is az, én kb. 2 hetente 1x vagy 2x vigyázok a tesóm gyerekére ovi, munka után 1 órára és teljesen leszív. napi szinten nem vállalnám el, pedig őt sajátomként szeretem :)
Köszönöm szèpen a vàlaszokat! Ment a zöld kezecske.
Az anyukànak termèszetesen adnék valamit cserèbe.
Szerintem a bèbiszitter mellett fogok dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!