Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Sugár keresztnév milyen?

Rouge kérdése:

A Sugár keresztnév milyen?

Figyelt kérdés
A vezetéknév az Remény. Szerintetek ciki vagy cuki a Sugár keresztnév egy kislánynak? :-) Babát tervezünk, és már felmerültek a nevek is.
2014. máj. 12. 19:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
a Sugár név se tetszik de együtt a kettő igencsak nevetség tárgya lenne.
2014. máj. 12. 21:38
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a Sugár név, de Remény Sugár?! Ez szörnyű, én mindenféle nevet képes vagyok tolerálni, csak az ilyen vezetéknévvel értelmeset nem, nevetségesen hatnak és... hát, szerintem nem túl intelligens dolog. A Remény vezetéknévvel amúgy nekem az R betűsek is furák, amiket te írtál. Az S jó vele, mondjuk Sarolta, vagy valami ilyesmi.
2014. máj. 12. 22:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges ezzel a vezeteknevvel.
2014. máj. 13. 06:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyébként nincs vele semmi különösebb baj, hallottam már Sugit a játszótéren és nekem tetszett (bár cigánylány volt), de ehhez a vezetéknévhez NEM. Remény Sugár, Cserép Virág, Fekete Hófehérke, Farkas Piroska, Víz Elek, Végh Béla, Kandisz Nóra és sorolhatnám. Röntgenné Ultra Ibolya :) Tényleg okvetlenül hülyét akarunk csinálni szerencsétlen gyerekből? Nem lehet neki egy méltóságteljes, kedves, tisztességes emberi neve?
2014. máj. 13. 10:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát igen én se értem az olyan szülőket akik ilyen nevet adnak amiket az előző irt. Komolyan mi van a fejükben hogy de jó poén lesz neki igy leélni az életét. És az a szomorú hogy sokan csinálják ezt. Én is hallottam már Nyári Virág és Kiss Napsugár nevezetű gyereket is a játszótéren.
2014. máj. 13. 10:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Jól van, jól van, igazatok van. Csak egy ötlet volt, de igen, rossz ötlet :-) Maradok a Rebekánál, az is tetszik a páromnak, ugyhogy lebeszélem erről a Sugárról :-)
2014. máj. 13. 11:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Szép lesz a Rebeka! Különleges, de kedves, érthető, pont jó.

(Csak nagyon halkan jegyzem meg, a Remény is anyakönyvezhető keresztnév...)

2014. máj. 13. 11:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Tudom, Reményke is van :-)) Rengeteg ilyen vicces név létezik, nekem speciel a gyümölcsnevek sem tetszenek. Hogy hangzan a Málna néni? Mig pici lehet aranyos, de idős korában vicces lenne. Ezért kérdeztem rá a Sugárra, ami ezek szerint szintén vicces. Jó hogy létezik ilyen oldal, hiszen mégse szólíthatok le minden járókelőt hogy neki mi a véleménye...de így, hogy kb 10ből 10 ember szerint szörnyű, teljesen kivertem a fejemből :D
2014. máj. 13. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!