Szerinted is sok?

Figyelt kérdés
Férjemmel nagyon szeretjük a gyerekeket, legalább 5-öt szeretnénk. Szerencsére anyagilag is megengedhetjük magunknak. Nyílván foglalkoznánk is velük, nemcsak a világra hoznánk. Hasonlót szeretnénk, mint ami a Hetedik Mennyországban vagy a Farm ahol élünk sorozatban volt. Már sokan megszóltak minket emiatt az ötlet miatt.
2014. máj. 16. 23:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ti tudjátok de azért az egy film nem a valóság!! Ha estleg történe veletek valami vagy csak egyikőtökkel akkor is eltudnátok tartani 5 gyereket?? Később a jővöt nézve is kell gondolkodnotok.
2014. máj. 17. 00:10
 2/11 anonim ***** válasza:
A sok gyerekkel nem lenne baj, de amíg egy filmnek képzeled a jövőd addig ne akarj gyereket.
2014. máj. 17. 00:21
 3/11 anonim ***** válasza:

A két sorozat nem egyforma:

a hetedik menyország jól élnek, sok gyerek, a farmos pedig szegények 3-4 gyerek! De amíg filmhez hasonlítod a jövőtöket ne akarj gyereket.

Hány éves vagy?

2014. máj. 17. 04:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést megmosolyogtam. :)

Mi is nagyon szeretjük a gyerekeket, 4 gyerekről ábrándoztunk. Pár hónapos lehetett a második, amikor kikristályosodott, hogy nekünk ennyi kösz elég. :) Mivel még fiatalok vagyunk, nem zárható ki, hogy valamikor vállalunk még babát, de hogy az nem a közeljövőben lesz, az biztos.

Az általad említett két sorozatot ne keverjük ide, azok nevelő célzatú ifjúsági filmek, és mint ilyenek rendkívül életszerűtlenek.

Persze ha sikerül kitartanotok az elképzelésetek mellett, és boldogságban felnevelni 5-6 gyereket, akkor azért minden elismerésem.

2014. máj. 17. 06:48
 5/11 anonim ***** válasza:
..nem sok...nekem is öt van.....egyett értek az előttem lévők válaszával...film az film....sokan szeretnénk ''úgy mint a filmekben játszódik!''de hát az film....én is szeretnék Mell Gibzon párja lenni úgy mint a filmekben.. :)) Magatok miatt válaljatok ''sok gyereket''...gondolom a FARM is megvan!Sok szerencsét!
2014. máj. 17. 06:58
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem sok lenne. De ti látjátok majd a teherbírásotokat, határaitokat, idegrendszeretek állapotát :) Én tuti nem bírnám, bőven elég ezért nekem kevesebb is.
2014. máj. 17. 07:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Mert mindenkinek elmesélitek az ötletet? Miért? Ha tényleg olyan nagyon jól éltek, akkor hajrá! Senkinek semmi köze hozzá! De, nagyon naiv, infantilis az írásod! Hány évesek vagytok? Mi a végzettségetek?
2014. máj. 17. 09:21
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam, hogy a filmet akarjuk szó szerint leutánozni, csak írtam néhány példát. Csupán nagy családot szeretnénk, ahol kiállnak egymásért. Ebben nem tudom mi naívság van.
2014. máj. 17. 09:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem is értem mit vársz itt fent!!!??? Ha megtehetitek szüld meg az 5 gyereket neveljétek és kész!!Csak gondolj a jővőre is!!!Nem kell máaokra hallgani !!!ennyi
2014. máj. 17. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szerettem a Hetedik mennyországot... kisgyerekként. De az egy idill, olyan tökéletes család a valóságban nem létezik. Igazából nagyon fárasztó és kiborító lehet.
2014. máj. 17. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!