Amugy ha pl egy amerikai embertol lenne gyerekem akkor ket anyanyelve lenne?
2016. jún. 23. 18:26
1/8 anonim válasza:
Persze, nem a nemzetiség számít, hanem az ember. Ha amerikai férjed lenne, akkor te magyarul beszélnél a picihez, ő meg angolul. Ha egyikőtök országa se a lakóhelyetek, akkor a 3.nyelven is.
2016. jún. 23. 18:28
2/8 anonim válasza:
Igen. Mit kell ezen indolokni?
Kétnyelvű lenne, de egy lenne az anyanyelve, az, ami az anyaé, a másikat viszont szinten anyanyelve szinten beszélné- feltetelezve azt hogy a gyerekhez mindkét szülő a saját anyanyelven beszel
2016. jún. 23. 18:41
3/8 anonim válasza:
Kétnyelvű lenne a gyerek.
Csupán az, hogy nem magyar a férfi, akit amúgy alkalmasnak találok a családalapításra, még nem akadályozna meg benne, hogy gyereket vállaljak vele. Persze ehhez megfelelő feltételek kellenének, például egy közös lakhely, ahol letelepedünk.
2016. jún. 23. 18:44
4/8 anonim válasza:
Anyukám szült. És miért ? Mert nem talált magyarba olyat, akibe ennyire szerelmes. Háromnyelvű vagyok és iskolában kettőt kell még tanulni. Ha nem lesz diplomám, akkor is megélek belőlük.
2016. jún. 23. 19:17
5/8 anonim válasza:
Persze ferjen afriai. 3 gyerekunk van. 3 nyelven beszelnek. Magyar Francis nemet😉
2016. jún. 23. 20:02
6/8 anonim válasza:
A gyerekem apja romániai magyar. Gyakorlatilag román állampolgár.
Indoklás: Mert szeretem és ő is engem.
Annyi anyanyelve lesz amennyire megtanítjátok. Ha csak magyarul kommunikáltok vele akkor csak magyar, stb...
2016. jún. 23. 22:03
7/8 anonim válasza:
Amerikai a férjem,2 kislányunk van Sophie Lyla és Lily Hannah.A nagyobb már 3 éves lesz,a kisebb 8 hónapos.Apuka egy kicsit tud magyarul(4 éve vagyunk együtt és azóta tanulgat)de a lányainkhoz mindkét nyelven beszélünk.A nagyobb lányom elsö szava például a Daddy volt,an ak ellenére,hogy én szinte csak magyarul beszélek hozzá és az apukájuk ugye dolgozott igy én voltam vele többet:)
2016. jún. 23. 22:59
8/8 anonim válasza:
Ha a szerelmem, a társam külföldi akkor igen miben lenne másabb,ha Őt választom a Páromnak??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!