Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülnétek gyereket egy nem...

Szülnétek gyereket egy nem magyar embernek?

Figyelt kérdés

Indoklast is kerek.

Amugy ha pl egy amerikai embertol lenne gyerekem akkor ket anyanyelve lenne?

2016. jún. 23. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Persze, nem a nemzetiség számít, hanem az ember. Ha amerikai férjed lenne, akkor te magyarul beszélnél a picihez, ő meg angolul. Ha egyikőtök országa se a lakóhelyetek, akkor a 3.nyelven is.
2016. jún. 23. 18:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen. Mit kell ezen indolokni?

Kétnyelvű lenne, de egy lenne az anyanyelve, az, ami az anyaé, a másikat viszont szinten anyanyelve szinten beszélné- feltetelezve azt hogy a gyerekhez mindkét szülő a saját anyanyelven beszel

2016. jún. 23. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kétnyelvű lenne a gyerek.

Csupán az, hogy nem magyar a férfi, akit amúgy alkalmasnak találok a családalapításra, még nem akadályozna meg benne, hogy gyereket vállaljak vele. Persze ehhez megfelelő feltételek kellenének, például egy közös lakhely, ahol letelepedünk.

2016. jún. 23. 18:44
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Anyukám szült. És miért ? Mert nem talált magyarba olyat, akibe ennyire szerelmes. Háromnyelvű vagyok és iskolában kettőt kell még tanulni. Ha nem lesz diplomám, akkor is megélek belőlük.
2016. jún. 23. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze ferjen afriai. 3 gyerekunk van. 3 nyelven beszelnek. Magyar Francis nemet😉
2016. jún. 23. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:

A gyerekem apja romániai magyar. Gyakorlatilag román állampolgár.

Indoklás: Mert szeretem és ő is engem.

Annyi anyanyelve lesz amennyire megtanítjátok. Ha csak magyarul kommunikáltok vele akkor csak magyar, stb...

2016. jún. 23. 22:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Amerikai a férjem,2 kislányunk van Sophie Lyla és Lily Hannah.A nagyobb már 3 éves lesz,a kisebb 8 hónapos.Apuka egy kicsit tud magyarul(4 éve vagyunk együtt és azóta tanulgat)de a lányainkhoz mindkét nyelven beszélünk.A nagyobb lányom elsö szava például a Daddy volt,an ak ellenére,hogy én szinte csak magyarul beszélek hozzá és az apukájuk ugye dolgozott igy én voltam vele többet:)
2016. jún. 23. 22:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha a szerelmem, a társam külföldi akkor igen miben lenne másabb,ha Őt választom a Páromnak??
2016. jún. 25. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!