Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek gyereke lesz az automat...

Akinek gyereke lesz az automatikusan felnőtté válik?

Figyelt kérdés

2016. jún. 23. 19:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis.
2016. jún. 23. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem
2016. jún. 23. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajna nem. Bár én nagyon sokat tanulok magamról, mióta terhes voltam és most anya vagyok. Jó és rossz dolgokat egyaránt, ami a felnőtt élet velejárója.
2016. jún. 23. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem árt. Gyerek nevelne gyereket semmi jó nem sülne ki belőle.
2016. jún. 23. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Pont ma mondta a férjem /viccelődve/, hogy olyan vagyok, mint egy gézengúz kisgyerek. Birkóztam, játszottam, kacagtam a 3 éves fiammal és a másfél éves lányommal a szőnyegen. A férjem többször kért tőlem valamit, én pedig mindig csak annyit válaszoltam, hogy: Mindjááárt! És folytattuk tovább a birkózást. Észre sem vettem, hogy pont ugyanúgy a fülem botját sem mozdítottam, ahogy a gyerekeim sem szokták, amikor benne vannak nyakig valami jó mókában.

Nekem az a saját magamról szerzett benyomásom, hogy nyilván benőtt a fejem lágya, amikor megszületett a fiam, számtalan korábban félvállról kezelt dolgot sokkal komolyabban veszek, sokkal szilárdabb értékrenddel rendelkezem, mint azelőtt stb...

Viszont éppen az anyaság tanított meg arra, hogy a mának éljek, becsüljem meg a pillanatot, mert egy-egy ilyen önfeledt birkózás-kacagás lesz a legszebb emlék majd azokban az években, amikor a gyerekeim már mind szanaszét lesznek a világban. Rájöttem, hogy nem szabad túl komolyan vennünk magunkat, mert akkor hajlamosak vagyunk befeszülni, és így olya mindennapi csodák mellett sétálhatunk el, mint a gyermekeink csilingelő kacagása, ölelése vagy pusztán az a tény, hogy szúkségük van ránk, meg akarják osztani velünk, a szüleikkel a felfedezéseiket.

Szval szerintem az csinálja jól, aki mer gyermek maradni, nem rejtőzik a túl komoly felnőttek álarca mögé. Erre törekszem minden nap.

2016. jún. 23. 22:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem szabad azért túl komoly sem lenni... de ez a 2 dolog nincs összefüggésben.
2016. jún. 24. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!