Mi van ha valaki kihagyja az évzárót?
Sok rinya posztot láttam facebookon hogy ebben a melegben milyen rossz végig állni az évzárót. Sokan összeesnek.
Mi van amúgy, ha valaki kihagyja?
Én 30 vagyok, de max 2x mentem el évzáróra, évnyitóra. Sose bírtak rávenni. Az osztályfőnök/igazgató részéről egy rövid okoskodással le volt tudva, bementünk máskor a bizonyítványért. Nem volt belőle semmi se.
Manapság hogy megy ez? Nem lehwt csak úgy kihagyni? Kapnak valami büntetést, beírást a diákok?

válasza:

válasza:Semmi, de illik azért szólni.
Régen is illett volna. 20+, 30+ éve se tekerték ki senki nyakát, ha okkal nem jelent meg, de a hazudozó lógós, csak úgy meg nem jelenő diákokat akkor se szerették.

válasza:

válasza:

válasza:Nem kell állni. Legalábbis nálunk ülnek a gyerekek.
Aki kap oklevelet,annak kell kimenni az aulába ünnepségre,mert őt kihívják a színpadra. Kitűnő,versenyeredménye van,stb.
Ők hosszú tesi padokon ülnek.
Akinek még nincs ilyen eredménye, az meg az osztályteremben ül addig.
Ha az ünnepség véget ér az aulában, akkor van az osztálytermekben a bizonyítvány osztás.

válasza:4!
6-os vagyok
A lányom harmadikos, rendes bizonyítványt kaptak!

válasza:

válasza:7
Az 1 és 9. osztályosok nem kapnak hagyományos bizonyítványt, csak egy a/4-es nyomtatott papírt.
Ezt már a tavalyi beíratkozáskor mondták, hogy felmenő rendszerben megszűnik a papír alapú, és már nem fognak kapni.

válasza:7 Mostantól nincs kék bizonyítvány. De akiknek volt eddig,azt még kézzel kitöltik ugyanúgy.
Évzáróra harmadik éve nem járunk, mert idény záró verseny nap. Az edző ad igazolást, de sok szülő ír az ofőnek,hogy elutaznak. Elfogadják, csak illik legalább szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Nálunk mostanában néha előfordul, ebben a hónapban kétszer is. Ugye ez nem jelenti azt, hogy hamar el fogja hagyni a délutáni alvást? Egyébként elég jól bírja ilyenkor is a napot, de este már nyűgös szokott lenni és fél 8 körül már alszik.
Fiam 9 hónapos és felkapaszkodik,áll,bútorokba kapaszkodva lépeget. Viszont nem mászik.. csak kúszik. Négykézlábra áll,hintázik előre-hátra de inkább le hasal és kúszik. Úgy érzem előbb fog menni mint mászni.. ez normális így?
Nyáron még úgy volt eredetileg is, hogy szept. 11-én megyek először suliba (végzős vagyok). Mert apukámmal mentem volna még egyet nyaralni, de végül betegség miatt nem mentünk. Viszont kiderültek rólam dolgok, konkrétan mindenki, az egész osztályom, évfolyamom utál,...
Vagy jobb ha kihagyják?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!