Kecskeméten melyik iskolát ajánlanátok? Iskolát vált a lányom, szeptemberben lesz 8. osztályos.
Köszönöm!!
Most az Aranyba jàr, de nem vagyunk megelégedve :-(
Ezeket nem ajánlották: Lànchìd, Magyar Ilona, Móra Ferenc.
Én attól fèlek utolsó évre nem fogják átvenni. A Bányai Jùlia Gimnáziumról is jót hallottam.
Az osztálytársai sajnos nem fogadták be :( Kiközösítik, de nem tudjuk miért.
Az osztályfőnököt én sem szeretem. Jövő hét utáni szerdán mennek osztálykirándulásra, azt mondta a tanár majd előtte részletesebben elmond mindent. Pénteken lenne osztályfőnöki órájuk, de elmarad, mert megint elmegy valahova. Mindig az utolsó pillanatba szól mindenről.
Némelyik tanár úgy beszél a gyerekkel mint a kutyával. Inkább nem részletezném.
Hat ez szomoru... Tanarbol egyrol valoban ez a velemenyem nekem is, hogy ugy beszel a gyerekekkel, mint a kutyaval - mondjuk o mindenkivel, akinek nincs pedagogus diplomaja....
Az osztalykozosseg problema, de ha most uj suliba viszed, ott sem biztos, hogy befogadjak, plane a mar osszeszokott osztalyba, kialakult barati korokbe.
Tanorarol a pedagogus nem szorakozasbol megy el, hanem mert kell - annyi kotelezo hulyeseget adnak ki nekik pluszba.... Meg Aniko pl rengeteg rajzkiallitasra meg hasonlora jar. (Mar ha helyes a tippem, hogy o a felejtos oszifo....)
Utolsó!
Írtam privit
2. Voltam
A Lánchíd miert nem jo? Anno amikor oda jártam pár evet, meg jo volt. Mi valtozott ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!