Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mennyire aggódnátok...

Szülők! Mennyire aggódnátok ha a 17 éves lányotok szobájában óvszert találnátok?

Figyelt kérdés
Egy bontatlan csomag óvszert találnátok véletlen a szobájában. Tudtommal még nem volt fiúja.
máj. 9. 20:27
1 2 3
 1/26 babyboom567 ***** válasza:
93%
Semennyire, ugyanis én adtam volna neki,szóval meg sem lepődnék.
máj. 9. 20:28
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
Miért kellene aggódni?
máj. 9. 20:33
 3/26 anonim válasza:
96%
Jobban szeretnéd, ha nem védekezne?
máj. 9. 20:35
 4/26 anonim ***** válasza:
95%
Akkor aggodnék ha nem használna óvszert.
máj. 9. 20:39
 5/26 anonim ***** válasza:
92%

1. Soha nem "találtam" semmit a gyerekeim szobájában, ennyire tiszteletben kell tartani a magánterületét.

2. Az óvszer vagy úgy kerül oda, hogy pl valaki viccböl adja neki ( pl vicces szülinapi ötlet), vagy ö szerezte be. Egyik esetben sem kell semmit tenni, ha vicc, akkor azért nem, ha meg használni szándékozik, akkor legfeljebb örülhetsz

máj. 9. 20:40
 6/26 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon aggódnék, hiszen sokkal izgalmasabb óvszer nélkül csinálni, rábízni a természetre...

Tényleg a péntek este a legalja ennek az oldalnak.

máj. 9. 21:13
 7/26 anonim ***** válasza:
93%
Egyetemig nem jártam senkivel, de 11.-ben már volt óvszerem. Azért, mert a biosz tanár osztott ki egy adagot az osztálynak. Ennyi sztori is lehet mögötte.
máj. 9. 21:19
 8/26 anonim ***** válasza:
90%

17 évesen már 1 éve aktív szexuális életet éltem. Mindig használtunk gumit. 5 évet voltunk együtt. Mit kell ezen ennyire aggódni? Örülj neki hogy fel van készülve. És ne kotorássz nála.

28N

máj. 9. 21:57
 9/26 anonim ***** válasza:
97%
Semennyire, hiszen használ óvszert.
máj. 9. 22:36
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
17 éves, és óvszert használ, védekezik. Mi miatt kéne aggódni?
máj. 9. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!