Szülők! Mennyire aggódnátok ha a 17 éves lányotok szobájában óvszert találnátok?
Figyelt kérdés
Egy bontatlan csomag óvszert találnátok véletlen a szobájában. Tudtommal még nem volt fiúja.máj. 9. 20:27
1/26 babyboom567 

válasza:

Semennyire, ugyanis én adtam volna neki,szóval meg sem lepődnék.
4/26 anonim 

válasza:

Akkor aggodnék ha nem használna óvszert.
5/26 anonim 

válasza:

1. Soha nem "találtam" semmit a gyerekeim szobájában, ennyire tiszteletben kell tartani a magánterületét.
2. Az óvszer vagy úgy kerül oda, hogy pl valaki viccböl adja neki ( pl vicces szülinapi ötlet), vagy ö szerezte be. Egyik esetben sem kell semmit tenni, ha vicc, akkor azért nem, ha meg használni szándékozik, akkor legfeljebb örülhetsz
6/26 anonim 

válasza:

Nagyon aggódnék, hiszen sokkal izgalmasabb óvszer nélkül csinálni, rábízni a természetre...
Tényleg a péntek este a legalja ennek az oldalnak.
7/26 anonim 

válasza:

Egyetemig nem jártam senkivel, de 11.-ben már volt óvszerem. Azért, mert a biosz tanár osztott ki egy adagot az osztálynak. Ennyi sztori is lehet mögötte.
8/26 anonim 

válasza:

17 évesen már 1 éve aktív szexuális életet éltem. Mindig használtunk gumit. 5 évet voltunk együtt. Mit kell ezen ennyire aggódni? Örülj neki hogy fel van készülve. És ne kotorássz nála.
28N
10/26 anonim 

válasza:

17 éves, és óvszert használ, védekezik. Mi miatt kéne aggódni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!