Mit tennétek ha a 13 éves lányotoknak egy 26 éves fiú udvarolna?

Kérdező, roppant életszerű kérdésedben magyarázd már el nekem, hol jött volna össze a 13 éves lányom egy 26 éves férfival.
Mert nem iskolában, iskolai rendezvényen. Legföljebb akkor, ha az illető tanár. Akkor meg végképp meszeltek neki, mert az még középiskolás lány esetén is tiltott lenne.
Más programnál meg azért nagyjából követnénk kivel, merre kószál.

Nagy pofon a 26 éves felnőtt férfinak, vagyis legalább leordítanám a fejét.
13 éves kiskamasszal kikezdeni?
A lánynak meg egy social media ellenőrzés, mert valószínűleg ott ismerhette meg, kétlem hogy egy hetedik osztályos lány baráti körében van a 26 éves felnőtt férfi.

Leülnék beszélni a 26 éves pasival, és elmagyaráznám neki, hogy milyen jogi következményei lehetnek annak, amit most tesz vagy tenni készül. Ezenkívül beajánlanék két krva nagy pofont is, ha nem szívódik fel a lányom látószögéből.
A kisleánnyal is elbeszélgetnék, bár nem sok esélyét látnám, hogy használ. Ebben a korban a csakazértis és a nagyonokosvagyok elv eléggé erősen dominál. Továbbá igyekeznék amennyire csak lehet odafigyelni a lányom dolgaira.

Én mosolyogva közölném a pasival, hogy a férjem sírköves volt, a mai napig megvannak a kapcsolatai, tudja hol és mikor van temetés. Nem tart sokáig 2 ásónyommal lejjebb ásni. Egy koporsó alatt meg a jóisten sem keresné őt.
A lányomnak pedig telefon korlátozás/megfigyelés. Beszámoló az összes percéről.

Valószínűleg a neten ismerte meg, mivel a baráti körében nincs ilyen férfi. Vagy a tanára? Pláne nagyon gáz.
Egyébként nekem volt ilyen osztálytársam gimiben, évek óta együtt voltak, és azt mondta, hogy 13 évesen ismerte meg a srácot. Rendesen járt hozzájuk "udvarolni". Én már ott, 17 évesen is azt mondtam, hogy és anyád-apád ehhez mit szól? Azt mondta, hogy hát, eleinte ellenezték, de aztán látták, milyen rendes. Rendes? Egy pedofil!!!

Vagy esetleg a buszon szólította le, így is “vadásznak”.
De utcán is, különóráról hazafelé sétáló gyerekekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!