Szerintetek ilyet lehet egy tanárnak?
Egyszer-egyszer belefér, hogy tovább tartsa egy tanár az órát, de állandóan nem. A szünet alapvetően arra van, hogy a diákok - és a tanárok is - pihenjenek kicsit két óra között. Nem véletlenül találták ezt ki, ennek oka, funkciója van.
Szerintem is vonuljon el az osztály az igazgatói irodába.
Az osztályfőnök jó ötlet, de a ránk nem hallgat meg szülőkre, mert mindig azt mondja a szülőknek, hogy ne szóljanak bele a munkájába, mert ő se szól az övékébe. Nekünk meg mindig ilyeneket mond, hogy: Úgyis csak fociznátok, meg lent röhögnétek a büfénél. Nem tudom, hogy rögtön igazgatóhoz menjek-e. Inkább szerintem bedobom osztályfőnökin és majd alakul valahogy.
Amúgy tényleg eddig ugye már úgy 2 hónapja járunk, de én arra emlékszek, hogy legjobb esetben 45 helyett 52-kor engedett, ki de már 55-kor csengettek a következő órára. Szóval max. Így 6 percre engedett ki. Itt meg felsőn gondolom, tudjátok, hogy az arra elég kb., hogy bepakolj, a táskába átmenj a másik terembe és kikészülj.
Nem teheti meg. Nem húzhatna rá az órára. A csengő mindenkinek szól - tanárnak és diáknak egyaránt. Arra van a 45 perc, hogy azalatt tanítsa meg az anyagot. Néha 1-2 perc belefér, mert épp nem marad idő esetleg a fegyelmezés miatt, de szünetre ki kell engednie. Ilyenkor nyugodtan menjetek ki, és hivatkozzatok arra, hogy kicsengettek. Vagy állj neki szünetben enni.
Átestünk a ló túloldalára, mindenki szegény tanárokat sajnálja, holott néhány annyira alulképzett, tanítani nem képes tanár van, hogy hihetetlen. Milyen érdekes, hogy sok tanárnak megvan a tekintélye, mert tud érdekesen magyarázni és tanítani, míg sok csak üvölteni, meg egyeseket osztogatni tud, azoknak meg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!