Mit csináljak másfél éves kislányommal, hogy napközben 19 perc helyett többet aludjon? Illetve, hogy az éjszakát átaludja? 3x etetem éjjel. Nagyon aktív!
mindenképpen adj neki uzsit is. az én kisfiam is válogatós, nálunk sokszor bejön a sajtos fornetti, sajtos grossini vagy babapiskóta, győri teljes kiörlésű mézes keksz, joghurt, gyümölcs, halrudacska, sajtos ropi (vastag), krémtúró - mindegy mit, valamit adj neki, hogy legyen a pocakjában (ha kimarad egy evés összeszűkül a gyomra, kevesebbet tud enni a következő evésnél).
reggelre megpróbálhatod a tápit kakóval is, persze ne sok kakaót tegyál bele (vagy ízesített tápszert). Éjjel, azt is lehet, hogy egyik evésre tápit adsz neki, másodikra simán vizet vagy teát, amit szoktatok folyadékként inni. Szerintem se etesd meg kétszer éjszaka, mert felborul a napotok. Az altatást mindig ugyanúgy próbáld csinálni, mellé tehetsz alvó állatot, játékot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!