Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol találok Budapesten a IV....

Hol találok Budapesten a IV. Kerületben vagy környékén homeopátiás gyermekorvost, aki házhoz is jön, kedves, rendes, bevált, nem pénzéhes, olyat, aki már valakinek bevált?

Figyelt kérdés

Ide is írhattok vagy a 33zeze@gmail.com e-mail címre. Köszönöm.

Mostani gyermekorvosunk nem volt hajlandó kijönni házhoz, amikor a kisfiam 39 fokos láza nem akart lemenni, és kisfiam nem volt szállítható állapotban, ezért másik orvost keresek. Valaki mást sikerült kihívni (5000-ért), aki megvizsgálta, de ő nem homeopátiás volt, később a gyógyszertárban derült ki,hogy az általa javasolt homeopátiás szer már nem kapható golyó formájában, csak tablettában, azt meg nem adná a gyógyszerész gyereknek. Telefonon nem tudtam utána elérni az orvost... Akinek bevált a gyermekorvosa, kérem, írjon nekem. Fontos lenne, hogy homeopátiás legyen és ne pénzéhes, bár szívesen fizetek is, ha kijön az orvos, a korábbinak is fizettünk 3000-et, de elköltöztünk a város másik felébe és ide nem tudott eljönni.

2011. máj. 11. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:

szia

írok privit!

Mi Kovács Évához járunk!

2011. máj. 11. 13:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat, Kovács Évához már kaptam időpontot. Remélem a legjobbakat. :)
2011. máj. 13. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Száraz, irritáló köhögésre a robitussin szirup bevált nálatok?

3,5 éves kislányom nagyon köhög, szárazan, bár már most délután kicsit talán kezdett átváltani hurutosba, de aztán lefekvéskor ismét száraz köhögése volt. Próbáltuk a stodalt, illetve ma délután hozott a párom robitussint a száraz köhögésre valót. Tapasztalatokat...

Nyíregyházán ki az aki megbízható gyermekorvost?

Szakmájához értő, megbízhatóra gondolok.Akitől úgy jön ki az ember, hogy odafigyelt ránk és megnyugtató diagnózist adott, nem merül fel bennünk, hogy nem stimmel valami.Igazán odafigyel a gyerekre és nem kérdezi meg ha két nap után sajnos újra mennünk kell, hogy mi...

Ribomunyl immunerősítő bevált aki adta gyerekének?

Ikreim 21 hósak,és eléggé betegesek.Amióta bejött az ősz szinte egyfolytába betegek.Kéredztem az orvosunkat,hogy nincs-e valamilyen immunerősítő,és ezt ajánlotta.

Van valami bevált vitamin, amit azért adtok a a gyereknek, hogy az oviba ne szedjen össze minden betegséget?

Sajnos nálunk már beindult, nátha, orrfolyás, stb. és szeretném egy kicsit megerősíteni az immunrendszerét. Minden tanácsot szívesen fogadok!

Milyen társasjátékot ajánlanátok 3,5 éves kislánynak? Ami bevált nálatok.

Memóriakártya, dominó, kirakó van... Ezeken kívül keresnék ötleteket... Előre is köszi!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!