Napi 2 széklet 3 évesnél, van még valakinél így?

válasza:Elmúlt 3 éves.Mostanig nagyon kemény volt,és két-háromnaponta.
Kb 2 hete van,hogy lazább,ami azt jelenti,hogy elkeni a papírt.
Pici korában volt véres széklete attól a tehéntejtől amit én megittam.2 éves koráig nem kapott tehéntejet.Utána is csak minimális mennyiségben,amiben a gabonapehely megázik.
Az elmúlt napokban nagyobb mennyiségü tejet megivott,mint eddig,attól lenne?Aggódós vagyok nagyon.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
3 éves gyermekem vasat szed 2 hete mert vashiányos.Ezért nagyon székrekedéses lett.Most Laveolac szirupot javasolt a doktorunk és éhgyomorra ezt adom neki.Okozhat ez székelési ingert?Mert állandóan leül a bilire, de nem jön semmi.Hozzáteszem tegnap jól kikalilta magát,...
Nem hasmenés, csak több kaki, a maximum 4 volt egy nap. Ez soknak számít? Vigyem dokihoz?
Elindultunk kivizsgálásokra (szemészet, fogászat, gégészet), de kíváncsi lennék ha valaki járt már így és mitől volt.
Mostanában tejből készült dolgokat szokott/szoktunk enni,illetve szörpös vizet szokott/szoktunk inni. Tudom,hogy itt nem orvosok vannak! Kérek Mindenkit,hanyagolja a kioktatást! Előre is köszönöm!!
Fáj a hasa és vízszerű barnás a széklete.Gondolom csikar a hasa.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!