Hány órakor viszitek oviba a gyermeket, ha mindketten (szülők) dolgozni jártok?
7-kor visszaük, 3/4 5-kor hozom el
6-kor kelünk
8kor ébred és fél 4kor van elhozva,pénteken már ebéd után. 5percre van az ovi. Nagy szerencsénk van mert van nagyi,ha nem lenne nem tudom hogy oldanánk meg!
Az apja 7-19óráig dolgozik,én váltott műszakba 6-14 és 14-22ig. Így én és a nagyi visszük oviba.
általában f9-re viszi az apja én meg 4-n5-re megyek érte.
de van, hogy már 7kor bent van ha apának előbb kell mennie dolgozni. heti 1x odaérek érte hn4-kor :)
Fél 9-re megyünk, mert én mindig délutános vagyok, a férjem reggel hatkor indul dolgozni, én délben.
A kisfiam fél 7 körül, az iskolás testvéreivel együtt felébred.
De jó nektek!
Lányom 5:45- 6-kor kel és 6:20-25-kor indul oviba az apjával. Ha velem menne,akkor 7.kor kelhetne,de 1 órát sétálnia kell. Így inkább kocsikázik reggelente,de már magától felkel legkésőbb 6:30-kor ha nincs ovi
Akkor mi kelünk szeptembertől a legkorábban;bár mi még a bölcsivel kell beérjük.
Én 6ra járok dolgozni,5:20-kor megy a busz,amivel talán beérünk;mármint a bölcsibe és utána a munkahelyre.Ha nem,vagy necces,akkor bicajjal indulunk itthonról kerek 5 órakor,mert biciklivel 30 perc a munkahelyem,busszal nem tudom.Így legkésőbb 4:30kor keltem a picit is.
Apukája nem tudja vinni,mert ahol ő dolgozik,ott nincs bölcsi(lakunk "x" helyen,az én munkahelyem egyik irányba,egy másik településen,a férjemé a másik irányban egy 3.településen) Nálunk így jön össze,cserébe én 12kor vagy 14 órakor végzek és miénk a délután,a férjem is 3ra otthon van legtöbbször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!